reklama
1
174974
Gość
Hej dziewczyny. U nas remontowo, wprowadziliśmy się w środek remontu, głowa mi pęka bo jestem od aranżacji wnętrz teraz.
Wbijając w ten wątek, który z założenia był dla babeczek które zaczynają starania od 2018 nie myślałam, że aż tak będzie mi się niecierpliwiło do tego czasu. Już sporo z was przeszło na ciężarówkowy wątek, ale to super, że wam się tak szybko udało.
Ogłoszenie 'parafialne' - jakbyście dostały ode mnie opinię 'niezbyt mądre' lub 'literowki' olejcie to, bardzo przepraszam, ale przewijając w telefonie zdarza mi się to tapnąć.
@monia36 trzymam mocno kciuki, żeby jednak test się mylił, mocno przytulam <3
Wbijając w ten wątek, który z założenia był dla babeczek które zaczynają starania od 2018 nie myślałam, że aż tak będzie mi się niecierpliwiło do tego czasu. Już sporo z was przeszło na ciężarówkowy wątek, ale to super, że wam się tak szybko udało.
Ogłoszenie 'parafialne' - jakbyście dostały ode mnie opinię 'niezbyt mądre' lub 'literowki' olejcie to, bardzo przepraszam, ale przewijając w telefonie zdarza mi się to tapnąć.
@monia36 trzymam mocno kciuki, żeby jednak test się mylił, mocno przytulam <3
LassHa
Fanka BB :)
A nuż uda się za pierwszym zamachem
Jak narazie dużo zdrówka dla Was
monia36
Monia kochana nie załamuj się! Wierze, ze wszystko będzir dobrze. Krwawienia nie ma?
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie krwawienia ani plamienia na razie nie ma ale brzuch coraz bardziej na @ boli.
Kur...a mac drugi raz to samo z tym ze teraz gorzej bo jeszcze bete mi robili i wyszla ok, to nie jest na moje nerwy jestem za slaba psychicznie na takie porazki.
Juz nigdy przenigdy nie zrobie testu przed terminem @ bo daje tylko zludna nadzieje
Dagaa11
Tzn... bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam- raz już miałaś taka sytuacje, że test wyszedl pozytywny, a @ przyszła? Ja raz tak.miałam.. 2 dni po terminie @ wyszła lekka kreska na tescie, ale za kolejnych 5 dni @ przyszła kochana mam taka ogromna nadzieje, ze jednak mimo wszysto bedzie dobrze! Moze pojdz jutro dla spokoju na bete?Nie krwawienia ani plamienia na razie nie ma ale brzuch coraz bardziej na @ boli.
Kur...a mac drugi raz to samo z tym ze teraz gorzej bo jeszcze bete mi robili i wyszla ok, to nie jest na moje nerwy jestem za slaba psychicznie na takie porazki.
Juz nigdy przenigdy nie zrobie testu przed terminem @ bo daje tylko zludna nadzieje
monia36
W tamtym miesiacu dzien przed @ lub 2 dni wyszla slaba kreska a potem@ przyszla, ale teraz to juz od 2 tygodni mi testy i beta wychodzily ok, nie rozumiem, cos musialo pojsc jednak nie tak jakos na dniach bety tu sie nie da tak zrobic o tak, dopiero jak zaczne plamic to moze zrobia, a poki nie plamie to co im powiem ze test mi teraz nie wyszedl i sie martwie. Musze niestety czekac co bedzie sie dzialo dalej,ale na tescie ledwo cien cienia czyli hormon spadaTzn... bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam- raz już miałaś taka sytuacje, że test wyszedl pozytywny, a @ przyszła? Ja raz tak.miałam.. 2 dni po terminie @ wyszła lekka kreska na tescie, ale za kolejnych 5 dni @ przyszła kochana mam taka ogromna nadzieje, ze jednak mimo wszysto bedzie dobrze! Moze pojdz jutro dla spokoju na bete?
Dagaa11
A masz test z tej samej firmy co zawsze? Ja ostatnio jeszcze przed wizyta u gina zrobilam test a tam prawie nic... na nastepny dzien zrpbilam kolejny i kreska znowu byla piekna i wyrazna. Sprobuj jeszcze jutrp zrobic test z porannego moczu z innej firmy. Bol brzucha to jeszcze nie wyrok, mnie tez boli czasem jak na @... dopoki nie ma plamien to sie nie zamartwiaj... wiem latwo mowic :/ kiedy masz wizyte?W tamtym miesiacu dzien przed @ lub 2 dni wyszla slaba kreska a potem@ przyszla, ale teraz to juz od 2 tygodni mi testy i beta wychodzily ok, nie rozumiem, cos musialo pojsc jednak nie tak jakos na dniach bety tu sie nie da tak zrobic o tak, dopiero jak zaczne plamic to moze zrobia, a poki nie plamie to co im powiem ze test mi teraz nie wyszedl i sie martwie. Musze niestety czekac co bedzie sie dzialo dalej,ale na tescie ledwo cien cienia czyli hormon spada
monia36
Tak tej samej co wczesniej a 2 tygodnie temu chcialam sie upewnic i kupilam ten elektroniczny i on pokazal 1-2 tydzien. Dzieki ze mnie pocieszasz ale chyba narazie nie zrobie testu kolejnego boje sie, jak nie bede krwawic odczekam kilka dni i wtedy zrobie.A masz test z tej samej firmy co zawsze? Ja ostatnio jeszcze przed wizyta u gina zrobilam test a tam prawie nic... na nastepny dzien zrpbilam kolejny i kreska znowu byla piekna i wyrazna. Sprobuj jeszcze jutrp zrobic test z porannego moczu z innej firmy. Bol brzucha to jeszcze nie wyrok, mnie tez boli czasem jak na @... dopoki nie ma plamien to sie nie zamartwiaj... wiem latwo mowic :/ kiedy masz wizyte?
Wizyte mam umowiona na 12 wrzesnia to bylby 6 tydzien na usg w Early Pregnancy Clinik w moim szpitalu ale jak zaczne plamic to zadzwonie do nich i spytam co dalej beta czy jakies badanie bo nie bede wiedziala czy kolejna serie clomidu moge brac i czy od razu czy od kiedy?
reklama
monia36
14 dc musialam po clomidzie miec bardzo szybko owulacje, ale chyba jednaknic z tego bo wlasnie zaczelam plamic dzwonilam na Ginekologiczne emergency to mi powiedzieli ze w ciazy tez mozna lekko krwawic i mam poczekac czy sie rozkreci to krwawienie mocno i jeszcze raz zadzwonic ale i tak nic nie zrobia pewnie bo na usg za szybko i srata tata. Poczekam do rana i zadzwonie do tych poloznych z ktorymi mam umowiona wizyte na 12 i zobacze co one powiedza. Ale to pewnie sie normalnie @ zaczyna, nie wiem juz teraz czy to zaliczac do poronienia czy ciazy biochemicznej nie znam sie za bardzo w tym temacieTest wyszedł pozytywny i beta też 2 tygodnie przed terminem @? Który to był dzień cyklu?