reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Wspaniale, dagaa! Bardzo się cieszę!

Ja też nie robiłam bety nigdy. Nawet mi to do głowy nie przyszło nigdy. Mam wrażenie że to teraz taka moda "nowa". Wcześniej nie zabserwowałam niczego podobnego. To forum jest w tym wybitne, naprawdę.

....dzieci czasem z kilkuletnim czasem się planuje.
Ja też, oby wszystko dobrze szlo do przodu :)

Zrób bete, ja nie robilam bo jestem typem panikary ;) i wiem, ze gdyby nie rosła wg schematu to ześwirowałabym do reszty :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O to może zrobię, bo też by mi wychodziło, że owu ok 9dc i myślałam, że to niemożliwe [emoji14] a jakoś dziwnie się czuję, pobolewa podbrzusze i piersi strasznie bolą, a niby za wcześnie na @...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi test ciazowy pokazal 2 slabe kreski juz 14dc a elektroniczny pokazal ciaza 1-2 tydzien a ze zaczelam plamic zrobili mi bete i bylo 13 po 2 dniach 38, musialam miec owulacje praktycznie zaraz po @, za 2 dni mam termin @ testy caly czas pozytywne i objawy tez ;)

@Migdalove tragedii nie ma, myślę,że wychodzimy na prostą :) Mąż stara się jak może i to raczej ja jestem ciężkim człowiekiem a do tego jesteśmy młodzi: ja 21, mąż 24 lata więc troche sytuacja nas przytłoczyła bo widząc dwie kreski sądziliśmy,że już będziemy żyć jak w bajce a zderzenie z rzeczywistością było dość okrutne, chwile przed ślubem wycięcie jajowodu, za chwile wychodzi na jaw,że zaśniad potem w szpitalu starszyli nowotworem i chociaż mąż starał się jak mógł, ja widziałam najmroczniejsze scenariusze i nawet chciałam odwołać ślub ze strachu przed chorobą i z obawy, że nie będę mieć dzieci... Problemy zaczeły się gdy zamiast przyjąć jego troskę, odpychałam go.
Na pewno wszystko się ułoży. Ja natomiast mam 20 lat a mój PM 29. ;) Po ciąży pozamacicznej kiedy był moim przyjacielem jeszcze najbardziej mnie wspierał, w sumie tylko on mnie wspierał.

Hej :)

Migdalove przeprowadzasz sie już na stałe na Pomorze? :) Wyśle Ci wiadomość priv z nazwiskiem tej lekarki i kilkoma słowami i zdecydujesz czy będziesz do niej jeździć ;)
Wiesz już do jakiego gina będziesz tu chodzic?
Już jestem na stałe na pomorzu. :) Za moment sprawdzę skrzynkę, wczoraj zajechaliśmy, jeszcze pewnie przez kilka dni będzie dużo rozpakowywania i porządkowania. ;) I póki co nie mam pojęcia do kogo będę chodzić...

Daga życzę Ci samych dobrych wieści co każdą wizytę u gina. :)

Dziewczyny,bardzo przepraszam,że nie odniosę się do żadnego posta,ale miałam tak powalone 2 dni,że masakra,jeszcze młody tak dawał po dupie,że szlag mnie trafiał; jestem wykończona.:no: Ale jutro nadrobię,obiecuję. ;)
No i jutro z samego rana teściora robię.....trzymajcie kciuki i uściski dla was plus miłej nocki. :* Muaaaaaa.

Ka. nam się udawało mniej więcej planować, czasem się samo dziecko zaplanowało, potem znów my i tak spokojnie leciało. Teraz jakoś sama nie wiem czego by to chcieć, pragnę dziecka a tu z drugiej wygoda już chyba też mi się włącza...straszne to, bo nie powinno tak być ale czasem myślę, po co mi znów pieluchy, potem znów wraca myśl, że dam radę.

karotka, czekamy na wieści! Odpoczywaj i odstresuj się, z dziecinami tak bywa no niestety.

Dziewczyny,bardzo przepraszam,że nie odniosę się do żadnego posta,ale miałam tak powalone 2 dni,że masakra,jeszcze młody tak dawał po dupie,że szlag mnie trafiał; jestem wykończona.:no: Ale jutro nadrobię,obiecuję. ;)
No i jutro z samego rana teściora robię.....trzymajcie kciuki i uściski dla was plus miłej nocki. :* Muaaaaaa.
Trzymam kciuki ;)

Trzymam kciuki.i daj znac!! :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry