reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Czyli spadla?? przykro mi monia. Walczymy dalej...
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
monia36
Fanka BB :)
Nic w sumie pielęgniarka dzwoniła i mówi że nie trzeba raczej powtarzać bo spadła i jest niska ale że jutro skonsultuje z lekarzem i da znać.A co mówią lekarze?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Najśmieszniejsze jest teraz to że to oznacza wg nich że miałam w tym cyklu dwie owulację po Clo, mój mąż mówi że to teraz wygląda jakby druga ciąża się zaczęła z drugiej owulacji w środku cyklu bo ta pierwsza zaraz po okresie , plamienie implantacyjne, ból piersi, tempka wciąż wysoka i test wczoraj negatywne a dziś znowu pozytywny ?
Czy takie coś jest możliwe?
Boże ja osiwieje albo nerwicy dostanę przez to moje powiększanie rodziny.
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Monia no ale co by sie stalo z ta pierwsza ciaza skoro test pokazal wczoraj wynik negatywny a nie bylo krwawienia? Dla mnie to dziwne... ale na takie cos bym nie wpadla. Moim zdaniem cos sie ewidentnie dzieje z ta obecna ciaza ze beta spada choc lekarzem nie jestem i moze jednak oni maja racje.
monia36
Wiem kochana ja sie nie ludze,wiem ze to bedzie wczesne poronienie i przyjdzie spozniony okresMonia no ale co by sie stalo z ta pierwsza ciaza skoro test pokazal wczoraj wynik negatywny a nie bylo krwawienia? Dla mnie to dziwne... ale na takie cos bym nie wpadla. Moim zdaniem cos sie ewidentnie dzieje z ta obecna ciaza ze beta spada choc lekarzem nie jestem i moze jednak oni maja racje.
to taka luzna mysl mojego meza
A co sie stalo z Twoja ciaza jak moge zapytac? nie chce byc niedyskretna?
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Monia prawie identycznie jak u ciebie. Test kilka dni przed okresem pozytywny, lekkie brazowe plamienie ktore minelo po 2 dniach a potem wracalam z Polski do Uk samochodem i chlusnelo ze mnie kilka dni po teminie miesiaczki wlasnie przechodze pierwszy cykl po tym poronieniu i przezywam je nadal, zaluje ze zrobilam test, wolalabym myslec ze to okres i ze znow sie poprostu nie udalo niz miec swiadomosc ze stracilam.
Natomiast 4 lata temu urodzilam syna i przy nim tez mialam plamienia na poczatku ciazy ktore po 2 dniach ustapily i wszystko wtedy bylo dobrze
Natomiast 4 lata temu urodzilam syna i przy nim tez mialam plamienia na poczatku ciazy ktore po 2 dniach ustapily i wszystko wtedy bylo dobrze
monia36
Ja tez z synkiem plamilam ale to bylo jeszcze w Polsce i od razu dali mi leki i przeszlo,dzis syn ma 10 latMonia prawie identycznie jak u ciebie. Test kilka dni przed okresem pozytywny, lekkie brazowe plamienie ktore minelo po 2 dniach a potem wracalam z Polski do Uk samochodem i chlusnelo ze mnie kilka dni po teminie miesiaczki wlasnie przechodze pierwszy cykl po tym poronieniu i przezywam je nadal, zaluje ze zrobilam test, wolalabym myslec ze to okres i ze znow sie poprostu nie udalo niz miec swiadomosc ze stracilam.
Czy po takim biochemicznym poronieniu mozna sie starac od razu w nastepnym cyklu?
Ja juz tez nigdy nie zrobie testu przed terminem @
Ty tez mieszkasz w Uk?
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Tak monia w UK od 7 lat
Chyba mozna sie starac od razu, ja narazie zawiesilam starania do grudnia bo chce sie troche poobserwowac bardziec i wzmocnic bo slabiutka jestem ponad to nie wierze ze by mi sie udalo znowu zajsc. Staram sie juz 2 lata, poprzednia ciaze tez poronilam wlasnie we wrzesniu 2 lata temu i od tego czasu juz sie nie udalo az do poprzedniego miesiaca.... a mi po tym zdarzeniu nadal serce krwawi okrutnie.
Chyba mozna sie starac od razu, ja narazie zawiesilam starania do grudnia bo chce sie troche poobserwowac bardziec i wzmocnic bo slabiutka jestem ponad to nie wierze ze by mi sie udalo znowu zajsc. Staram sie juz 2 lata, poprzednia ciaze tez poronilam wlasnie we wrzesniu 2 lata temu i od tego czasu juz sie nie udalo az do poprzedniego miesiaca.... a mi po tym zdarzeniu nadal serce krwawi okrutnie.
reklama
monia36
Biedna jestes, wspolczyje, wiem co czujeszTak monia w UK od 7 lat
Ja nie chce czekac chociaz tez to bardzo przezywam, chce od razu znowu sprobowac, 36 na karku wiec z czasem bedzie tylko coraz trudniej.
Ja jestem z okolic Liverpool a ty? tez juz tu kawal czasu 9 lat.