reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Nic nie słychać za bardzo. Źle się czuję coś, boli mnie brzuch, jestem opuchnieta , brzuch mam jak bania, ogólnie to na nic nie mam ochoty, najlepiej spać bym poszła. Wyjątkowo źle znoszę ten dlugasny cykl jak na mnie.

A tak to nic, czytam trochę co piszecie i tak jakoś nie bardzo mam jak wbić się w temat :eek:dumam czy ja się tu nadaje wogole :dry:

reklama
Dobry wieczór :)

Daga będzie dobrze :) Nie stresuj się :)

@mamunia86 pamiętam, że Ty długo stosujesz NPR, to może wiesz ile dni wysokich temperatur może już wskazywać ciążę?

Dopiero 14, więc @ pewnie zawita ale nabrałam dziś takiej ochoty na śledzie, że taka myśl mi przemknęła przez glowe heh ;)
Od razu mówię, że w to nie wierzę ale wczoraj było zabawne zdarzenie jak na dachu wylądowały dwa bociany :D

Dopiero 14, więc @ pewnie zawita ale nabrałam dziś takiej ochoty na śledzie, że taka myśl mi przemknęła przez glowe heh ;)
Od razu mówię, że w to nie wierzę ale wczoraj było zabawne zdarzenie jak na dachu wylądowały dwa bociany :D
O widzisz, a moze jednak hehe [emoji3]
Chociaż ja w ostatnim cyklu to trzy dni pod rzad tak sie zle czulam... Mialam mdlosci non stop, zawroty glowy tak mocne ze muaialam przymykac oczy i trzymac sie stolu by zlapac rownowage. Serio myslalam ze bede sie z pracy do domu zwalniac i co?! @ najdeszla [emoji23][emoji58]

Napisane na telefonie SONY w aplikacji BabyBoom

Przyszła i do mnie, punktualnie 14 dpo. Ja nigdy nie brałam pod uwagę tych wszystkich symptomów na ciąże, jedynie spozniajaca się@ i brak spadku temp, bo ja też przed @ mam zachcianki i mdłości ;) Niby się teraz nie staramy ale smuteczek jakiś jest. Najpierw muszę ogarnąć sprawy mieszkaniowe i potem możemy myśleć o drugim dzieciatku.

A Wam życzę szybkiego ujrzenia II kresek, @Paaulettt najlepiej to nie doszukiwać się objawów :)

Hej Dziewuszki!
A ja dzisiaj dalej sie ludze,ze ,moze sie udalo tym razem, caly czas mnie pobolewa brzuch i dzis tempka mi skoczyla rano o 2 kreski ;) ale to dopieor 20dc - wiec jeszcze tydzien czekania - chyba OSZALEJE:szok:

82doe6ydi6gjrojp.png

Hej laski :) ja juz po wizycie. Ogolnie poszlo sprawnie ;) nic zlego sie nie dzieje, ale dostalam skierowamie na badania: prolaktyna, tsh, ft3, ft4, lh, fsh. Dodatkowo dostalam siofor (metformina), castanus na uregulowanie cykli oraz duphaston, ktory mam zaczac brac po pozytywnym wyniku tet owu. Lekarz kazal dalej testowac i powiedzial, ze nie czytac w internecie, ze owulacja po pozytywnym tescie pojawia sie 12-24 godz, tylko dopiero po ok 36 godz. Takze troche rozwial moje watpliwosci :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej laski :) ja juz po wizycie. Ogolnie poszlo sprawnie ;) nic zlego sie nie dzieje, ale dostalam skierowamie na badania: prolaktyna, tsh, ft3, ft4, lh, fsh. Dodatkowo dostalam siofor (metformina), castanus na uregulowanie cykli oraz duphaston, ktory mam zaczac brac po pozytywnym wyniku tet owu. Lekarz kazal dalej testowac i powiedzial, ze nie czytac w internecie, ze owulacja po pozytywnym tescie pojawia sie 12-24 godz, tylko dopiero po ok 36 godz. Takze troche rozwial moje watpliwosci :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja powiem Ci ,ze wogole juz przestalam w nie wierzyc, caly czas kilka miesiecy sie nimi sugerowalam i nic, a teraz jak pierwszy raz mialam monitoring to powiedziala mi ze owulacje bedzie w ciagu kilku najblizszych godzin a test wyszedl mi 3 dni pozniej czyli teoretycznie 2 lub 3 dni po owulacji,czyli jakby zawsze pokazywaly mi zupelnie w innym czasie. Masakra juz nie wiadomo komu i w co wierzyc, trzeba chyba po prostu miec szczescie ;)

Do góry