reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Tak ogolnie szefowa jest bardzo spoko, tylko troche mocno zakrecona ;) dzisiaj juz troche ochlonelam, jak przyjedzie do naszej apteki to upewnie sie na 100% czy tylko na czas urlopow :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

:biggrin2: Tak jest , zwlaszcza ze mam dzis moje 36 urodzinki, to trza wypic za zdrowie a moze i jakis prezent z gory dostane w tym cyklu:tak::tak::tak:
Wszystkiego najlepszego! [emoji813]

Ja dzisiaj nadal w dołku psychicznym... Wszystko nałożyło się na raz... Całe szczęście, że jeszcze wsparcie mam w moim narzeczonym mam wsparcie, bo na przyjaciółkę nie mogę liczyć i w sprawach ogólnych i w sprawach ślubu, bo ma być moją świadkową...

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Nie dołuj się, ślub to Wasz dzień, niezależnie od innych :)

Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Jednak potrzebuję kobiety z którą mogłabym obgadać te babskie sprawy, z którą mogłabym pójść przymierzać suknie, czy nawet by zwierzyć się z tego o czym tutaj wam pisze. Ale dla niej moje problemy to głupoty, bo mogłabym żyć jak wcześniej, przecież nie byłam umierająca, a wracając do ślubu, to i tak ona twierdzi, że nam się przełoży bo mieliśmy w tamtym miesiącu problem finansowy, bo się zwierzyłam... Eh, czasami okazuje się, że mylnie kogoś nazywamy przyjacielem.

@Migdalove - może teraz tak to w smutku widzisz :(

Ja powiem Ci, że przyjaciółki nie mam, miałam, ale nam się drogi po prostu rozeszły i już w sumie mamy mniej punktów wspólnych. A z wiekiem później trudniej nawiązać jakieś głębsze relacje. Poza tym ja mam mniejsze potrzeby społeczne :)

@Migdalove - może teraz tak to w smutku widzisz :(

Ja powiem Ci, że przyjaciółki nie mam, miałam, ale nam się drogi po prostu rozeszły i już w sumie mamy mniej punktów wspólnych. A z wiekiem później trudniej nawiązać jakieś głębsze relacje. Poza tym ja mam mniejsze potrzeby społeczne :)

My od dzieciaka, prawie jak siostry. Wiesz, może i by tak było, że przez smutek tak to widzę, ale to nie pierwszy raz, to zawsze ona mogła na mnie liczyć a ja na nią bardzo rzadko, musiałam przeważnie liczyć sama na siebie. Być może tylko teraz bardziej się tym przejmuje przez to wszystko, ochłonę to może i przejdzie. Cały czas rozmyślam jak to będzie z tymi tabletkami anty, całe życie się broniłam przed tym a teraz muszę... Jeszcze czekają mnie zabiegi za kilka miesięcy...

Hej laski, ja jutro ostatni dzien @ :D w koncu ;) dzisiaj przyszla mi paczka z testami owu, 50 sztuk [emoji23] mam nadzieje, ze az tyle nie bede potrzebowac ;) nie moge sie doczekac wtorku i wizyty u gina, ciekawe co powie

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry