reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Nie wiem co się dzieje, ale mi niedobrze chyba ta podwójna dawka duphastonu źle na mnie wpływa.
Teraz juz czekam na @ niestety... przy tym tsh nie wierzę w ciążę. Póki nie dostane się do endo starania zawieszone.
Bardziej wierze w Wasze ciążę niż we własną, tzn we własną juz po prostu nie wierze.
Mój mi powiedział na rozładowanie atmosfery ze mój pies pochłania mój instynkt I blokuje zajście w ciążę. Kochany jest, bo próbuje mnie pocieszyć. Widzi że mnie to codziennie boli i wie ze nie ma dnia bym o tym nie myślała.

Ciężko mi [emoji20]

reklama
Zobacz załącznik 815455 Monia, 100 lat! Spóźnione ale szczere.

Dagaa, masz rację. Trzeba pokonywać trudnosci, co nas nie zabije to nas wzmocni
Ochlonelas trochę to na spokojnie sobie porozmawiasz z szefowa.

Stokrotenko, przytulam Cię mocno. Ustabilizowanie tarczycy nie trwa wiecznie a w zasadzie idzie cv całkiem sprawnie jak już się człowiek zawezmie. Bedzie dobrze, bedzie dzidzius w swoim czasie. Co do nie myslenia na te sprawy, ja cie nie pociesze...myślę o dziecku wszędzie i non stop. Wcakw tego nie chce a to się dzieje i życia i oczekiwania na możliwość starań nie ulatwia a czas biegnie nieubłaganie do mojej granicy rodzenia.
Ile.masz TSH teraz?

Wczoraj miała być @ a tu proszę...dopiero mam skok 29dc. Dopiero mam skok! Ja nie wiem skad to wszystko takie dziwne w tym cyklu, może dieta redukcyjna i stres organizmu z tym zwiany. W każdym razie gdybym teraz się starała to beznadziejnie by to wyszło. Bez prowadzenia obserwacji byłoby kichawo. I tak oto tym sposobem bedzie okres na wyjazd a mialo być tak miło.

Ostatnia edycja:
Hej Daga- prZykro mi że tym razem nie wyszło. Ja już na urlopie... i jeszcze ten cykl spróbujemy bez gina... testy zabrane i zobaczymy co będzie...

Przyznam Wam, że po dotychczasowych przejściach już nie mam "frajdy" ze starań... to czekanie na ovu i na @ mnie po prostu wykańcza. Tylko seks jest pocieszeniem...

Napisane na HTC One_E8 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny jak u was?
Bylam staraczką i pierwsza z tad odlecialam:(
@pegas nie wiem czy w to wietzysz czy nie, ale powiem Ci, ze w cyklu kiedy mi się udało brałam femibion planowanie ciąży, robiłam testy owu i jakos sie udało. Choć przyznam się szczerze, ze w szczesliwym cyklu owu mi przypadla jednak na 9 dc. Totalny hardcore. Moze zacznij brac ten femibion;) bede trzymala kciuki:)
Widze, ze wiele z Was zrezygnowalo ze starań.

Dziś byłam ale nie chciała mnie przyjąć. Zobaczyła wyniki i powiedziała tsh do zbicia, nie mogła nic zrobić bo właściwie wychodziła.
Zalamalam się. Popłakałam jak wyszła. Z przychodni. Aktualnie tak strasznie boli mnie głowa ze nie wiem co gorsze czy jajniki czy głową. Bo jajniki to już pewien standard.
Powiedziała ze na jajniki to na IP jechać..

[emoji20]

Dziś byłam ale nie chciała mnie przyjąć. Zobaczyła wyniki i powiedziała tsh do zbicia, nie mogła nic zrobić bo właściwie wychodziła.
Zalamalam się. Popłakałam jak wyszła. Z przychodni. Aktualnie tak strasznie boli mnie głowa ze nie wiem co gorsze czy jajniki czy głową. Bo jajniki to już pewien standard.
Powiedziała ze na jajniki to na IP jechać..

[emoji20]
Boze co za babsztyl. No jak by na mnie trafila wiązankę by dostala menda

reklama
Do góry