reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ja jutro ide na badania ale bety nie robie. Nie chce sie nakrecac. Niedlugo mam wizyte u gin to zobaczę co i jak

reklama
Ja jutro ide na badania ale bety nie robie. Nie chce sie nakrecac. Niedlugo mam wizyte u gin to zobaczę co i jak
Tita rozumiem ze jesteś ostrożna ?
Ja pewnie od razu bym betę robiła i zwolnienie lekarskie brała w pracy bo mam bardzo stresowa (korpo) [emoji51]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Biorac pod uwage moj wiek i tarczycowe problemy wole cieszyć sie powoli. Ja mam super prace i nie chce isc na L4 tylko pracowac tak dlugo jak sie da.

Ja wolałabym wiedzieć wczesniej, jeśli jestem miałam 2 ciężkie ciążę a mam 2 latka w domu 14 kg ☺którego jeszcze sporo noszę, podnoszę a nie chciałabym w razie czego zaszkodzić

Wow, ledwo sie watek zaczal a juz mamy 2 przyszłe mamy[emoji3]

Tita, gratuluje!!!:)

Kinga, rowniez po cichu gratuluje:) kiedy idziesz Na bete?:)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Super dziewczyny ze dzieje się u nas takie fajne rzeczy :) ja odkąd ciepło się zrobiło to prawie ciągle na spacerach i nie za bardzo mam czas tu zaglądać :/ ale obiecuję poprawę :p

Dzień dobry!
Ale piękna pogoda !
Ja jakoś nie mam ochoty nigdzie wychodzić i zajmę się domem. Dla mnie jest za gorąco juz, nie narzekam za to jak są mroźne zimy [emoji28] [emoji7]
Co u was ??

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Cześć dziewczyny. Dzisiaj mam chwilę czasu bo się zimno zrobiło☺ Leylah w piątek chce iść na betę ale tak mi się po cichu wydaje, że będzie pozytywna. Stokrotenka ja uwielbiam jak jest gorąco☺

reklama
Witam nowe staraczki :)
Gratuluję dwóch kreseczek tita :)
Trzymam kciuki Kinga, żeby to było TO i wyszła piękna beta: )

Ja też przyznaję, że teraz dużo czasu poza domem spędzam, ale też zaczęłam książki czytać i się wciągnęłam ;)

Dziś to już mega ta temperatura była i głowa mnie boli już od popołudnia i sie męczę, chyba wszystko na zmianę pogody.

Ostatnia edycja:
Do góry