reklama
kinga30
Fanka BB :)
Dzisiaj bardziej widoczna niż wczoraj. Jeżeli chodzi o testy owu to pisali, że najważniejszy jest pierwszy pozytywny oznacza to, że w ciągu 36 godzin nadajdzie owulacja potem, już nie warto robić bo ta kreseczka podobno może się pojawiać nawet do terminu @ tak mi Internet powiedział. I faktycznie u mnie @ znowu przyszła tak jak pierwszy pozytywny test pokazał
Dagaa11
Szczerze to ja nie mam pojecia jak to ma do konca byc, pierwszy cykl testuje.. myślałam, że ta druga kreska ma być tak samo intensywna. A tu codzinnie inaczej. Cztery testy od 13 dc do 16 dc, czyli dzisiaj.Dzisiaj bardziej widoczna niż wczoraj. Jeżeli chodzi o testy owu to pisali, że najważniejszy jest pierwszy pozytywny oznacza to, że w ciągu 36 godzin nadajdzie owulacja potem, już nie warto robić bo ta kreseczka podobno może się pojawiać nawet do terminu @ tak mi Internet powiedział. I faktycznie u mnie @ znowu przyszła tak jak pierwszy pozytywny test pokazał
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
G
goszczaca
Gość
Obydwie muszą byc wyraźne.Szczerze to ja nie mam pojecia jak to ma do konca byc, pierwszy cykl testuje.. myślałam, że ta druga kreska ma być tak samo intensywna. A tu codzinnie inaczej. Cztery testy od 13 dc do 16 dc, czyli dzisiaj.
Dagaa11
Wydaje mi sie, ze te testy troche kłamią... ta kolezanka, ktora ma roczna corke i tez robila testy owu, nigdy nie miala dwoch jednakowych, a zaszla wlasnie w tym cyklu kiedy testowala.Obydwie muszą byc wyraźne.
G
goszczaca
Gość
Właśnie szukam na kompie zdjęcia ale @kinga30 miała dwie wyraźne kreseczki. Ja zaczełam w tym cyklu 10 dc robić testy i były ciut mocniejsze od Twoich, 11 dc jeszcze mocniejsze ale słabsza od tej drugiej a 12 dc były jednakowe. Te testy to Domowe Laboratorium??Wydaje mi sie, ze te testy troche kłamią... ta kolezanka, ktora ma roczna corke i tez robila testy owu, nigdy nie miala dwoch jednakowych, a zaszla wlasnie w tym cyklu kiedy testowala.
Dagaa11
Nie, to jakas blizej nieokreslona firma z allegro zreszta nie kieruje sie tymi testami jakos bardzo, staramy sie w tym cyklu co dwa dni serduszkowac mam nadzieje, że to wystarczyWłaśnie szukam na kompie zdjęcia ale @kinga30 miała dwie wyraźne kreseczki. Ja zaczełam w tym cyklu 10 dc robić testy i były ciut mocniejsze od Twoich, 11 dc jeszcze mocniejsze ale słabsza od tej drugiej a 12 dc były jednakowe. Te testy to Domowe Laboratorium??
reklama
Dagaa11
Noo mega rożnica w porównaniu do moichZobacz załącznik 812562@kinga30 to twój test skopiowałam, chyba nie masz nic przeciwko? a jak masz to wybacz