reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Cześć dziewczyny... dzisiejszy. Nie rozumiem tych testow owu :( wczoraj praktycznie nic, dzis znowu pojawila sie krecha.
1498641931-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzisiaj bardziej widoczna niż wczoraj. Jeżeli chodzi o testy owu to pisali, że najważniejszy jest pierwszy pozytywny oznacza to, że w ciągu 36 godzin nadajdzie owulacja potem, już nie warto robić bo ta kreseczka podobno może się pojawiać nawet do terminu @ tak mi Internet powiedział. I faktycznie u mnie @ znowu przyszła tak jak pierwszy pozytywny test pokazał

Dzisiaj bardziej widoczna niż wczoraj. Jeżeli chodzi o testy owu to pisali, że najważniejszy jest pierwszy pozytywny oznacza to, że w ciągu 36 godzin nadajdzie owulacja potem, już nie warto robić bo ta kreseczka podobno może się pojawiać nawet do terminu @ tak mi Internet powiedział. I faktycznie u mnie @ znowu przyszła tak jak pierwszy pozytywny test pokazał
Szczerze to ja nie mam pojecia jak to ma do konca byc, pierwszy cykl testuje.. myślałam, że ta druga kreska ma być tak samo intensywna. A tu codzinnie inaczej. Cztery testy od 13 dc do 16 dc, czyli dzisiaj.
1498642960-aaaaaa.jpeg

Szczerze to ja nie mam pojecia jak to ma do konca byc, pierwszy cykl testuje.. myślałam, że ta druga kreska ma być tak samo intensywna. A tu codzinnie inaczej. Cztery testy od 13 dc do 16 dc, czyli dzisiaj.
1498642960-aaaaaa.jpeg

Obydwie muszą byc wyraźne.

Wydaje mi sie, ze te testy troche kłamią... ta kolezanka, ktora ma roczna corke i tez robila testy owu, nigdy nie miala dwoch jednakowych, a zaszla wlasnie w tym cyklu kiedy testowala.

Właśnie szukam na kompie zdjęcia ale @kinga30 miała dwie wyraźne kreseczki. Ja zaczełam w tym cyklu 10 dc robić testy i były ciut mocniejsze od Twoich, 11 dc jeszcze mocniejsze ale słabsza od tej drugiej a 12 dc były jednakowe. Te testy to Domowe Laboratorium??

Właśnie szukam na kompie zdjęcia ale @kinga30 miała dwie wyraźne kreseczki. Ja zaczełam w tym cyklu 10 dc robić testy i były ciut mocniejsze od Twoich, 11 dc jeszcze mocniejsze ale słabsza od tej drugiej a 12 dc były jednakowe. Te testy to Domowe Laboratorium??
Nie, to jakas blizej nieokreslona firma z allegro ;) zreszta nie kieruje sie tymi testami jakos bardzo, staramy sie w tym cyklu co dwa dni serduszkowac ;) mam nadzieje, że to wystarczy :D

reklama
Do góry