reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Wedlug mnie przy pierwszym dziecku to jest bardziej taki szok, wszystko jest nowe, pierwsze i jesteś skupiona tylko na tym dzieciatku, przy drugim trzeba się przestawić, żeby podzielić uwagę bo tu jestbistotka która potrzebuje nas 24 na dobę a z drugiej strony nie można zaniedbać starszego☺ z tego względu gorzej się przestawić przy 2☺przynajmniej ja tak miałam☺

reklama
Stokrotenko ale to według mnie☺ każdy, może mieć inne odczucia☺ pewnie są tacy co stwierdzą, że przy drugim było dużo łatwiej. Np moja kuzynka drugie jej się trafiło takie, że nie wiedziała, że je ma☺ mój Kacper był wymagający jako niemowlę dlatego było mi ciężej ale wszystko jest do ogarnięcia☺

Ja mysle podobnie jak Kinga mnie tez ciezko czasem bylo sie przestawic tym bardziej ze jestesmy tu calkiem sami
Ale kazda Mamuska da rade :)

Dzięki za slowa otuchy. Bo juz misie załącza glupie myslenie. Jakz synem zaszlam w ciaze pierwsze miesiace plakalam ze na matke sie nie nadaje :D

Przy pierwszym dziecku jest najciężej. Potem przy każdym kolejnym człowiek lepiej się organizuje, mniej zamartwia, daje na luz i jest git. Osobiście mi z trójką jest dużo łatwiej niż z jednym synem jak byłam.. Naprawdę, dacie radę. Spokojnie.

Mam tu i ówdzie wykwity na buzi w te dni.

Przykro mi, że się nie udało w tym cyklu. kolejne przed Wami!

ps. jak pisze z komórki nie widzę mojego podpisu pod postem z wiekiem dzieci a jak z komputera to widzę. Macie też tak?>

reklama
Cześć dziewczyny. No ja niestety martwilam się tak samo jak przy pierwszym tak i przy drugim, teoria u mnie, że z drugim i następnym dzieckiem bardziej luzujesz padła już na wstępie☺ ale ja mam taki charakter martwiacy a potem siwych włosów przybywa☺ mamunia na tel też suwaczkow nie widzę

Do góry