karOls9
Fanka BB :)
A kiedy masz termin @ ?Ooo mam tak samo, byle do terminu @
@Migdalove jak tam nasza tabelka? Juz dziewczyny nie ogarniam ile nas jest
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy masz termin @ ?Ooo mam tak samo, byle do terminu @
@Migdalove jak tam nasza tabelka? Juz dziewczyny nie ogarniam ile nas jest
Liczę już tylko te starania z obecnym narzeczonym, czyli to będzie 18 cykl.Ile czasu się staracie o dziecko? ☺
Aha rozumiem , to rak samo w sumie jak Ja, to musimy jakoś dotrzymać do końca tygodniaCiężko powiedziec [emoji14] Obstawiam 20-21, ale dzis niestety czuje zbliżającą się @ testuje w piatek, albo w czwartek, bo chyba nie wytrzymam dluzej
O hej! Współczuję straty... A co z twoim poprzednim kontem? Wysłałaś mi wiadomości a potem twoje konto zniknęło.Hej dziewczyny chciałabym do was dołączyć jestem po poronieniu które miało miejsce 26.01 więc sprawa jest świeża... Ale pozbierałam się i jest wszystko dobrze i teraz nie wiem czy czekać na miesiączkę czy może starać się od razu... Jak myślicie?