reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
upload_2018-2-13_18-41-31.png

upload_2018-2-13_18-41-48.png

Załączniki

• upload_2018-2-13_18-41-31.png
    upload_2018-2-13_18-41-31.png
    36,9 KB · Wyświetleń: 519
  • upload_2018-2-13_18-41-48.png
    upload_2018-2-13_18-41-48.png
    10,3 KB · Wyświetleń: 557
Dziewczyny mam taki pomysł, z tą tabelką jest ciągle problem, większość z was nie może do niej dotrzeć, nie macie jak sprawdzać na bieżąco. Co wy na to, że założę drugi wątek, w którym będę moderatorem. W pierwszym poście będzie tabelka, będziecie mogły zerkać do niej bez problemu? A ten wątek tak jakby zamkniemy z zaproszeniem do drugiej częśći?

Hej dziewczyny chciałabym do was dołączyć :) jestem po poronieniu które miało miejsce 26.01 więc sprawa jest świeża... Ale pozbierałam się i jest wszystko dobrze :) i teraz nie wiem czy czekać na miesiączkę czy może starać się od razu... Jak myślicie?

Hej dziewczyny chciałabym do was dołączyć :) jestem po poronieniu które miało miejsce 26.01 więc sprawa jest świeża... Ale pozbierałam się i jest wszystko dobrze :) i teraz nie wiem czy czekać na miesiączkę czy może starać się od razu... Jak myślicie?
O hej! Współczuję straty... :( A co z twoim poprzednim kontem? Wysłałaś mi wiadomości a potem twoje konto zniknęło.

reklama
Do góry