G
goszczaca
Gość
I to jest tc od ostatniej @? Przepraszam ze was tu molestujeHmmm to dziwne [emoji6] wg mnie 3-4
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to jest tc od ostatniej @? Przepraszam ze was tu molestujeHmmm to dziwne [emoji6] wg mnie 3-4
Ja się nie znam [emoji9] ale molestuj nas [emoji7] i nie odchodz!I to jest tc od ostatniej @? Przepraszam ze was tu molestuje
Dzięki. Choć glupio mi teraz tutaj pisac, bomam swiadomosc ze sie staracieJa się nie znam [emoji9] ale molestuj nas [emoji7] i nie odchodz!
Nie oznacza to że Cię wyganiamy. Przecież chodzi o atmosferę [emoji6] poza tym będziemy wiedziały co dalej robić jakie badania itp (ja np nie byłam w ciąży i mnie to interesuje).Dzięki. Choć glupio mi teraz tutaj pisac, bomam swiadomosc ze sie staracie
Andżelika, pisz koniecznie. Przecierasz szlaki zielonym w temacie na logikę 3 tydzień z bety.Andżelika pisz, do niedawna też się staralas i też nie krótko. Ja Ci bardzo kibicuje
Musisz dzialac
Dzisiaj już ciut wyraźniejsza
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak jeszcze nie skonczylas tego femibionu planowanie, to spokojnie go sobie skoncz, a pozniej przeskocz na femibion 1, bo ona te preparaty tak naprawde niewiele sie rozniaMusisz dzialac
Bede ci wdzieczna jak mi doradzisz jeszcze. Brac teraz femibion planowanie czy wskoczyc. Na femibion1?
Podaj adres apteki to w podziekowaniu czekoladki ci wysle na privJak jeszcze nie skonczylas tego femibionu planowanie, to spokojnie go sobie skoncz, a pozniej przeskocz na femibion 1, bo ona te preparaty tak naprawde niewiele sie roznia
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom