reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Tak wczoraj pisałam, że mało co objawów mam, ale zaczęły właśnie męczyć mnie nudności... [emoji21]

dhi4gov3s8vwkz3c.png
Mnie tak w pierwszej ciąży szybko złapały

Mocna ciaza to mocne mdlosci .to dobry znak.ja w moich dwoch ciazach z moimi dziecmi mialam mocne mdlosci i wymioty przez prawie 9 miesiecy.lekarz powiedzial ze to dobrze wiec u ciebie hormonow przybywa.czyli gratuluje jeszcze raz.
Dokładnie ! Mi tak lekarz mówi już przy drugiej ciąży. Ze jak mam nudności itp to znaczy że dziecko ma się dobrze ;D i póki co za każdym razem to prawda :D

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Dziewczyny zrobiłam dziś dwa testy z różnych firm i do 5 minut pojawiła się druga kreska. Nie jest jakaś super różowa ale ją widać. A wczorajszy test jak zrobiłam był negatywny. Później coś mnie tknelo i poszłam po 20 minutach zobaczyć bo jeszcze raz i była druga kreska tylko trzeba było się przyglądać bardziej. Boję się jak cholera. Mam nadzieję że na prawdę się udało. Sama nie mogę uwierzyć że jest druga kreska.

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Irminka nie masz racji. Ja nie miałam mdłości a ciąża była silna.
Megalove bardzo szybko masz objawy. Współczuję
Nikt nie mówi że jak nie ma mdłości to ciąża jest słaba
Ale fakt jest taki że jak są objawy ciąży, nawet te nieprzyjemne to znaczy że ciąża faktycznie jest silna :) i z dzieckiem wsio ok :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Dziewczyny zrobiłam dziś dwa testy z różnych firm i do 5 minut pojawiła się druga kreska. Nie jest jakaś super różowa ale ją widać. A wczorajszy test jak zrobiłam był negatywny. Później coś mnie tknelo i poszłam po 20 minutach zobaczyć bo jeszcze raz i była druga kreska tylko trzeba było się przyglądać bardziej. Boję się jak cholera. Mam nadzieję że na prawdę się udało. Sama nie mogę uwierzyć że jest druga kreska.

Wynik odczytuje się do 5 minut :* poczekaj dwa dni i powtórz test :* ale jeśli do 5 min się pojawiły na dwóch testach to po cichu już gratuluję :*

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Kochana! Super, że się coś pokazało! [emoji813] po cichu gratuluję i liczę, że następny test będzie już wyraźnie pozytywny. [emoji8] Kiedy bedziesz powtarzać? :)

dhi4gov3s8vwkz3c.png

Mnie tak w pierwszej ciąży szybko złapały

Dokładnie ! Mi tak lekarz mówi już przy drugiej ciąży. Ze jak mam nudności itp to znaczy że dziecko ma się dobrze ;D i póki co za każdym razem to prawda :D

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
U mnie tak przez dwie godziny dzisiaj mnie muliło... Ale już jest ok. Ogólnie teraz zerknęłam na zegarek, już dziewiętnasta! [emoji44] A ja z rozgrzebanymi porządkami, jeszcze pół godzinki i mam koniec. A teraz wpierniczam ryż z kurczakiem, aż mi się uszy trzęsą. [emoji23] Tak za mną chodził... [emoji13]

dhi4gov3s8vwkz3c.png

U mnie tak przez dwie godziny dzisiaj mnie muliło... Ale już jest ok. Ogólnie teraz zerknęłam na zegarek, już dziewiętnasta! [emoji44] A ja z rozgrzebanymi porządkami, jeszcze pół godzinki i mam koniec. A teraz wpierniczam ryż z kurczakiem, aż mi się uszy trzęsą. [emoji23] Tak za mną chodził... [emoji13]

dhi4gov3s8vwkz3c.png
Jedz Kochana póki jeszcze Cię nie odrzuca.. ;*
Ja znów mięsa nie mogę. Tak samo jak w ciąży z Aleksem.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry