reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ja to mdleje po pobraniu. :D Ale w twojej sytuacji, też bym nie chciała aby już tam ktoś wiedział. ;D

Też się bałam zawsze wszystkiego do momentu, kiedy miałam zabieg wycięcia zmiany pod pachą i okazało się, że nie działa znieczulenie. Lekarz podał mi drugą dawkę, ale to nic nie dało, zadzwonił do a anestezjologa i okazało się że w ciągu 24 godzin nie może mi podać narkoza. Ręka rozcięta, więc uznał że musi skończyć... Pielęgniarki wisiały mi na ręce, żebym nie zabrała a on ciął. Od tej pory nic mnie nie boli ;p Byłam w takim szoku, że łzy lały mi się po policzkach, ale nawet głosu nie wydawałam z braku sił i przerażenia,na koniec zemdlałam. Mam nadzieję, że już nigdy tego nie doswiadczę ;p

reklama
Ale za mną chodził ostatnio sorbet truskawkowy... W końcu wyciągnęłam z zamrażalnika truskaweczki i zrobiłam sorbet. A później zrobię domowej roboty lody sorbetowe z ostatnich truskawek z poprzedniego sezonu. Już nie mogę się doczekać lata. <3

Ale za mną chodził ostatnio sorbet truskawkowy... W końcu wyciągnęłam z zamrażalnika truskaweczki i zrobiłam sorbet. A później zrobię domowej roboty lody sorbetowe z ostatnich truskawek z poprzedniego sezonu. Już nie mogę się doczekać lata. <3
Oj tak ja tak ostatnio z malin zrobiłam [emoji7][emoji7]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Oj tak ja tak ostatnio z malin zrobiłam [emoji7][emoji7]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
U nas był taki wysyp malin w tamtym roku, że kurcze mama ich nie zamroziła. Zrobiłabym to ja ale 400km wtedy miałam do rodziców. ;) Teraz marzy mi się własny ogród warzywny, swoje pomidory, papryka... Jeszcze drzewek nasadzić, żeby za parę lat było co zbierać. Ale zobaczymy jak się to ułoży, tak czy inaczej rodziców latem namówię na to, nawet jakbym miała tu nie mieszkać.

Dziewczyny, ja mam nietypowe pytanie. Dowiedziałam się, ze mam tyło zgięcie macicy. Zastanawiam się jak to ma wpływ na zajście w ciąże. Gin powiedział, że nie ma problemu, jakoś w to nie wierzę. Siedzę i czytam w necie :crazy: jak nie urok to sra**** ! Czy któraś z Was ma takie schorzenie? może przez to nie dochodzi u mnie do zapłodnienia???
Też mam macicę w tyłozgięciu.

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) u mnie pierwszy cykl po odstawieniu tabletek i dziś 9dc i ból z lewego jajnika już nie pamiętam co to owulacja :D przy staraniach z córką praktycznie wszystkie cykle bezowulacyjne a tu proszę :)
Co prawda do starań jeszcze rok i 10 miesięcy ale widzę, że chyba jesteśmy na dobrej drodze :)

Cześć dziewczynki:) mało mnie tu czasu brak:(
Teraz siedzę w domu bo mi się mały rozchorował :(
A co tam u Was?

reklama
Do góry