reklama
Dagaa11
Fanka BB :)
Hmm ja sie tez zawsze boje bieli, ale.jednak zrobilabym test. Plamienia moga byc spowodowane czyms niekoniecznie dobrym, a im szybciej w razie czego poda sie luteine tym wieksza szansa na podtrzymanie ciąży. Przynajmniej takie moje zdaniePlamienia mogą być spowodowane różnym rzeczami, jesli to implementacja to może być za wcześnie, ale nie przekonasz się dopóki nie sprawdzisz, ja bym jednak poczekała na termin @
Ja 8 dpo o.najchetniej juz bym testowala haha ale poczekam do weelendu. U mnie brak plamien jak narazie.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
wisienka94
Ja to w tym cyklu mam zamiar testować dopiero w dniu @ jak temperatura nie spadnie. Szalona ja! Zobaczymy ile wytrzymamHmm ja sie tez zawsze boje bieli, ale.jednak zrobilabym test. Plamienia moga byc spowodowane czyms niekoniecznie dobrym, a im szybciej w razie czego poda sie luteine tym wieksza szansa na podtrzymanie ciąży. Przynajmniej takie moje zdanie
Ja 8 dpo o.najchetniej juz bym testowala haha ale poczekam do weelendu. U mnie brak plamien jak narazie.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
klaudka.22
Dziewczyny, co myślicie
Spodziewany okres za 9 dni. Od 3 dni mocne bóle piersi - wrażliwe na dotyk, obrzmiale. Pobolewania jajników, ciągnięcie na dole. Śluz bezwonny, wodnisty. Dzisiaj miałam wrażenie że się zmoczylam
Apetyt większy niż zwykle.
Staramy się od 5 mies. Temp w pochwie 37.2
Nigdy nie miałam tyle dni wcześniej boli piersi, w ogóle i przed okresem to sporadycznie i krótkochwilowo
Jak myślicie, moga to byś upragnione 2kreski?
Spodziewany okres za 9 dni. Od 3 dni mocne bóle piersi - wrażliwe na dotyk, obrzmiale. Pobolewania jajników, ciągnięcie na dole. Śluz bezwonny, wodnisty. Dzisiaj miałam wrażenie że się zmoczylam
Apetyt większy niż zwykle.
Staramy się od 5 mies. Temp w pochwie 37.2
Nigdy nie miałam tyle dni wcześniej boli piersi, w ogóle i przed okresem to sporadycznie i krótkochwilowo
Jak myślicie, moga to byś upragnione 2kreski?
Wiktorka88 O
Ja w ogóle testów robić nie zamierzam no chyba, że @ nie przyjdzie dluzej. Boje się bieli i tego rozczarowania.
klaudka.22
Ja dochodzę do wniosku, że każda z nas ma inne objawy, jak beta przyrasta nisko tych objawów chyba jest mniej, dlatego tak wczesne objawy by mnie już zastanawiały trochę za wcześnie na test, ale trzymam kciuki
tak wlasnie mysle, ze moge wiele rzeczy jak np ten apetyt utozsamiac blednie.
jednak piersi sa tkliwe znaczniej niz kiedykolwiek..
nie chce się nastawiać i znowu przezywac rozczarowanie, ale czuje ze to moze byc to
dziekuje i witam wszystkie Panie, dolaczam do Was
reklama