reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Hej! Zaspałam do ginekologa, ale tak naprawdę to nie musiałam koniecznie iść do niego. Byłam umówiona dopiero na marzec. Więc o tyle dobrze. Do tego taka paskudna pogoda, już ten mróz mógł zostać jeszcze dzisiaj chociaż. [emoji23] A aktualnie pada i ogólnie znowu zgniła pogoda.

reklama
Hej! Zaspałam do ginekologa, ale tak naprawdę to nie musiałam koniecznie iść do niego. Byłam umówiona dopiero na marzec. Więc o tyle dobrze. Do tego taka paskudna pogoda, już ten mróz mógł zostać jeszcze dzisiaj chociaż. [emoji23] A aktualnie pada i ogólnie znowu zgniła pogoda.
U mnie na szczęście nie pada, ale jest +5 i będzie niezła chlapa po śniegu :(.
Padało, więc ci się dobrze spało ;) też tak mam :).

Miłego dnia dziewczyny!

Ostatnia edycja:
Nadrobiłam ;) nie było mnie wczoraj, bo się urlopuję na nartkach, a tu tyle do nadrobienia...
Ustaliłam jednak, że próbujemy od lutego tak jak zamierzaliśmy. Aczkolwiek w miesiącach luty/marzec/kwiecień to tak pomalutku, bo nie wiem czy nie lepiej byłoby mieć dziecko już z 2019 ;)
Mamy podobnie. To mój pierwszy i ostatni cykl starań. Wtedy przerwa do maja i dopiero starania. W kwietniu bym miała termin na pierwsze dni stycznia więc też ryzyko że jeszcze się złapie na grudzień. Także jak się nie uda to maj.

Dziewczyny test robiony parę minut temu a dziś.dzień@

Załączniki

• 20180124_114627-1.jpg
    20180124_114627-1.jpg
    321,3 KB · Wyświetleń: 82
reklama
robiłam test kilka dni temu i wyszły jasne kreski i teraz znów i jest o wiele ciemniejszy a bety nie robiłam
Gratuluję :-)

A w ogóle drogie Panie, tak czytam i już nie mogę doczekać się moich starań...ale jeszcze kilka miesięcy ;-)
A i nie wiem czy wspominałam, ale po ostatniej wizycie u ginekologa dowiedziałam się, że jestem w gronie Pań którym może przytrafić się ciąża mnoga
A biorąc pod uwagę to, iż moja druga połówka ma brata bliźniaka, to prawdopodobieństwo wzrasta

Do góry