reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

A ja się ostatnio śmiałam z moim, że pójdę do lekarza i okaże się, że pomimo miesiączki będę w ciąży, jak w tych ciąża chce z zaskoczenia. [emoji23] Ja objawów nie mam ale mój narzeczony ma typowe ciążówki, że śmiać mi się chce. [emoji23] A jego ostatnia zachcianka to naleśniki z twarożkiem i dżemem jednocześnie. [emoji14]
Wbrew pozorom to naprawdę dobre połączenie. Najlepiej taki twarożek z cukrem waniliowym zmiskowac na gładko i dżem truskawkowy, polecam [emoji16]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny ! :)
Dzisiaj podpisaliśmy akt notarialny. Lada dzień się wprowadzamy.
Myślę, że jak już na spokojnie się urządzimy ja pójdę do pracy i ogarnę się ze wszystkim to będę zaglądała regularnie, bo wstyd się przyznać ale nie mam kompletnie pojęcia co u was w ogóle słychać :) Jakie są nowe dziewczyny itd..

Hej dziewczyny. Nie odzywam sie, bo nie mam w sumie nic ciekawego do powiedzenia, czas jakby stanął w miejscu, ale czytam was ciągle :) jutro 8dpo, i tydzień do małpy. Podbrzusze boli juz od 3 dni. Maraton był, ale nie wierze w ten cykl. Dzisiaj zrobiłam sobie swoje pierwsze hybrydy i jestem megaaa zadowolona. Żaluje, ze dopiero teraz kupiłam zestaw do hybryd i tyle męczyłam się z lakierami :D

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Nie odzywam sie, bo nie mam w sumie nic ciekawego do powiedzenia, czas jakby stanął w miejscu, ale czytam was ciągle :) jutro 8dpo, i tydzień do małpy. Podbrzusze boli juz od 3 dni. Maraton był, ale nie wierze w ten cykl. Dzisiaj zrobiłam sobie swoje pierwsze hybrydy i jestem megaaa zadowolona. Żaluje, ze dopiero teraz kupiłam zestaw do hybryd i tyle męczyłam się z lakierami :D

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
No ja właśnie czekam aż mi wyschnie normalny lakier haha :D I szlag mnie trafia, szkoda, że po hybrydach na paznokciach wychodzą mi bąble...

Trzymam jednak kciuki za ten cykl! :)

Nadrobiłam ;) nie było mnie wczoraj, bo się urlopuję na nartkach, a tu tyle do nadrobienia...
Ustaliłam jednak, że próbujemy od lutego tak jak zamierzaliśmy. Aczkolwiek w miesiącach luty/marzec/kwiecień to tak pomalutku, bo nie wiem czy nie lepiej byłoby mieć dziecko już z 2019 ;)

reklama
Nadrobiłam ;) nie było mnie wczoraj, bo się urlopuję na nartkach, a tu tyle do nadrobienia...
Ustaliłam jednak, że próbujemy od lutego tak jak zamierzaliśmy. Aczkolwiek w miesiącach luty/marzec/kwiecień to tak pomalutku, bo nie wiem czy nie lepiej byłoby mieć dziecko już z 2019 ;)
Udanego urlopu! Nie połam się i udanych starań! :)

Do góry