A to był 25 czy 10?
Zobacz moj test 14dpo
Także spokojnie, może byc biel a może nie. Jest czas i musisz wyluzować
reklama
1
174974
Gość
Hej dziewczyny! [emoji813] Wracają mi siły w dłoni. [emoji119] Wczoraj oglądaliśmy film "Mother!", wiecie co... Po obejrzeniu stwierdziłam z narzeczonym, że film bez sensu, głupi, nie rozumiałam go. Ale miał sens, polecam wam! Jak któraś chce to mogę wysłać link już wykupiony do pobrania. On zawsze zostaje przez 48h więc do jutra jeszcze aktywny. Nie czytajcie recenzji, najpierw obejrzyjcie ten film, sprawdźcie siebie same.
A co do filmu jeszcze, tam była taka scena związana z ciąża bo sama nazwa wskazuje, mój narzeczony tak wymownie na mnie spojrzał, jakby sam chciał przeżyć taką sytuację. Potem go pytam, nie chciał powiedzieć o czym pomyślał, zawstydzony. Ale przycisnęłam go i powiedział, że bardzo by chciał, żeby już niedługo i nam się udało i tak patrzył z ogromem miłości w oczach. [emoji813]
A co do filmu jeszcze, tam była taka scena związana z ciąża bo sama nazwa wskazuje, mój narzeczony tak wymownie na mnie spojrzał, jakby sam chciał przeżyć taką sytuację. Potem go pytam, nie chciał powiedzieć o czym pomyślał, zawstydzony. Ale przycisnęłam go i powiedział, że bardzo by chciał, żeby już niedługo i nam się udało i tak patrzył z ogromem miłości w oczach. [emoji813]
Dagaa11
Fanka BB :)
Hej laski. U mnie 6dpo, 9 dni do @. Czuje sie dzisiaj fatalnie, brzuch ćmi jak na @, mam okropny humor- wkurza mnie wszystko na maksa, nawrzeszczałam rano na córke. Teraz mam wyrzuty sumienia czuje, ze małpa przyjdzie szybciej.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
EklerkaDaria
Najwcześniej za 12 dniTrzymam kciuki! Kiedy będziez testować?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
Kurcze tak tu dużo dziewczyn doszło a taka cisza, jak nas było mniej to było tutaj gwarno a teraz tak smutno, cisza.
Mamulkakubusia
Dziewczyny jak.się czujecie?
i jaką pogodę macie?
Miłego dnia życzę wszystkim
i jaką pogodę macie?
U mnie tak za oknem [emoji7]Dziewczyny jak.się czujecie?
i jaką pogodę macie?
1
174974
Gość
A u nas taka pogoda:Dziewczyny jak.się czujecie?
i jaką pogodę macie?
Aczkolwiek powoli śnieg się topi.
Mamulkakubusia
u mnie podobnie z pogodą słonko świeci ale strasznie zimnoooo
reklama