reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

1516612414-9169bd3e5e8b0408-aaaaaa.jpeg

Zobacz moj test 14dpo
Także spokojnie, może byc biel a może nie. Jest czas i musisz wyluzować

atdc9vvjktz16vlw.png
A to był 25 czy 10?

dqprj44jvvvhz460.png

reklama
Hej dziewczyny! [emoji813] Wracają mi siły w dłoni. [emoji119] Wczoraj oglądaliśmy film "Mother!", wiecie co... Po obejrzeniu stwierdziłam z narzeczonym, że film bez sensu, głupi, nie rozumiałam go. Ale miał sens, polecam wam! Jak któraś chce to mogę wysłać link już wykupiony do pobrania. On zawsze zostaje przez 48h więc do jutra jeszcze aktywny. Nie czytajcie recenzji, najpierw obejrzyjcie ten film, sprawdźcie siebie same. :)
A co do filmu jeszcze, tam była taka scena związana z ciąża bo sama nazwa wskazuje, mój narzeczony tak wymownie na mnie spojrzał, jakby sam chciał przeżyć taką sytuację. Potem go pytam, nie chciał powiedzieć o czym pomyślał, zawstydzony. Ale przycisnęłam go i powiedział, że bardzo by chciał, żeby już niedługo i nam się udało i tak patrzył z ogromem miłości w oczach. [emoji813]

Hej laski. U mnie 6dpo, 9 dni do @. Czuje sie dzisiaj fatalnie, brzuch ćmi jak na @, mam okropny humor- wkurza mnie wszystko na maksa, nawrzeszczałam rano na córke. Teraz mam wyrzuty sumienia :( czuje, ze małpa przyjdzie szybciej.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry