reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
@Migdalove a co masz?
@KatiNails czy Wy nie macie szamponów z babcią rosyjską?
@Dagaa11 też miałam testy owulacyjne z Domowego Laboratorium. Zaczęłam je robić za wcześnie.
Nie nie szampony babci Agafi nie nasze, ale też są bardzo dobre szampony. Mój tato i ja tylko z Faberlic używamy po reszcie mamy swędzenie skóry i łupież :/ uczulilam się tak w pierwszej ciąży szampon Timotei :(

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Migdalove nie cierpie fizyki.
KatiNails nie wierze w takie firmy w te struktury jak czytam czasami na fb o podobnych firmach, przepraszam, ale to brzmi jak sekta. Nie gniewaj sie ze tak mowie, ale mam wrazenie ze te firmy bardzo manipuluja. A wiekszosc tych firm testuje na zwierzetach co czyni je zdyskwalfikowamymi u mnie

Ja jestem mega słaba z fizyki jeszcze nauczycielka w ogóle nie tłumaczy tylko na szybko wypisuje na tablicy i jeszcze się myli... Nie wiadomo jak co liczyć, co z tego że masz wzory jak to nijak ma się do wyniku bo trzeba przekształcić a nawet nie wytłumaczyła jak przekształcić. :D Nie zdam z fizyki haha:D
Zobacz załącznik 835312
Czarna magia [emoji33][emoji33]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

1515872104-13b031e3a198c77f-aaaaaa.jpeg

Ja dzisiaj zabiegana. 15 dc, myslicie, ze ten dzisiejszy to już pozytyw? Śluz rozciągliwy jest, dzialalismy wczoraj, działamy dzisiaj i zobaczymy co będzie jutro :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Wyglada jak by było blisko nie zaszkodzi działać :) owocnych starań :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry