reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

@KatiNails raczej nie znam tej firmy. Prędzej FM czy jakoś tak. Pamiętam, że z jednej miałam kulkę do prania w pralce.
To coś podobnego tzn na podobnej zasadzie, ale nie biorę każdego po kolei bo bym zbankrutowała [emoji23]
Dużo inwestuje w nowych konsultantów bo idę nie na ilość , a jakość.
Ja swego czasu dużo się ogłaszałam na grupach z całej Polski , dając zdjęcia z działania produktów, potem zaczęłam wprowadzać ludzi i zaczęli kopiowac mój pomysł [emoji23] dlatego ze sprzedaży i wysyłki na taką ilość się wycofałam (z każdego katalogu potrafiłam mieć 400 paczek do wysłania, ale byłam pierwsza osoba która zaczęła to tak reklamować) klienci którzy zamawiali po prostu wracali i polecali. A ja zajęłam się zamiast sprzedażą to rekrutacja tym bardziej że nasza struktura jako jedyna ma szkolenia on linę z dyrektorka krajowa. A ja na początek dużo inwestuje w konsultantów bo wysyłam im na początek paczkę (żaden konsultant tak nie robił ale dzięki temu jestem już wicedyrektorem i mam sporą strukturę ludzi którzy też sobie dobrze na tym zarabiają, a ja wysyłam w paczkę katalog, próbki i jeszcze dwa produkty na start na przetestowania, więc jakbym każdemu miała wysyłać no to no [emoji23]).
Jak nie firma to może 'kultowa ' kredka do odplamiania Wam się gdzieś obiła uszy [emoji23] to właśnie z tej firmy.
1515873003-7570fee925dd46a5-aaaaaa.jpeg
1515873012-5a6a3cdb66a9b085-aaaaaa.jpeg
1515873054-c123c64cc360f1d1-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
1515872104-13b031e3a198c77f-aaaaaa.jpeg

Ja dzisiaj zabiegana. 15 dc, myslicie, ze ten dzisiejszy to już pozytyw? Śluz rozciągliwy jest, dzialalismy wczoraj, działamy dzisiaj i zobaczymy co będzie jutro :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ciężko powiedzieć.. chociaż coraz bardziej są tego samego koloru. Może jutro wyjdzie już nawet mocniej niż ta kreska bazowa. Ja miałam taką kreskę 13dc 14dc miałam już dwie kreski dokładnie takie same i oie bardzo wyraźne a 15dc ta testowa już była ciemniejsza. Ale ja robiłam te z rossmanna. Które notabene dzisiaj widziałam na promce ;p Ale jak działacie to bardzo dobrze Znaczy że nic nie przegapicie ;p Ja też słyszałam ze niektore kobiety maja troche nizsze stezenie hormonu LH i testy nigdy im nie wyjda tak w pełni pozytywne, chociaz maja owulacje :)

@KatiNails ciekawe to to do odtłuszczania :) kiedyś byłam konsultantką AVON, ale było daremnie i zrezygnowałam :/
@Dagaa11 z jakiej firmy one są?
Avon ma dużo konsultantów. Im większe zamówienia tym tańszy produkt i konsultamci inni przeważają nad resztą że klientowi proponują niższa cenę...
Tutaj dla każdego konsultanta cena za kosmetyki jest ta sama. A premie odbierasz jako zniżkę w PLN na zamówienie z kolejnego katalogu. Dla mnie to jest bardziej fair.. no i że firma do Polski wróciła niecałe półtora roku temu więc konsultantów jest na prawdę niewielu :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Avon ma dużo konsultantów. Im większe zamówienia tym tańszy produkt i konsultamci inni przeważają nad resztą że klientowi proponują niższa cenę...
Tutaj dla każdego konsultanta cena za kosmetyki jest ta sama. A premie odbierasz jako zniżkę w PLN na zamówienie z kolejnego katalogu. Dla mnie to jest bardziej fair.. no i że firma do Polski wróciła niecałe półtora roku temu więc konsultantów jest na prawdę niewielu :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
rosyjska? czy mi się zdaje?

Ciężko powiedzieć.. chociaż coraz bardziej są tego samego koloru. Może jutro wyjdzie już nawet mocniej niż ta kreska bazowa. Ja miałam taką kreskę 13dc 14dc miałam już dwie kreski dokładnie takie same i oie bardzo wyraźne a 15dc ta testowa już była ciemniejsza. Ale ja robiłam te z rossmanna. Które notabene dzisiaj widziałam na promce ;p Ale jak działacie to bardzo dobrze Znaczy że nic nie przegapicie ;p Ja też słyszałam ze niektore kobiety maja troche nizsze stezenie hormonu LH i testy nigdy im nie wyjda tak w pełni pozytywne, chociaz maja owulacje :)
Ja mam wlasnie te z rossmana. Zobaczymy jutro :) dla mnie to dziwne, bo na tych z allegeo takie kreski wychodzily mi.dopiero ok 18 dc
@KatiNails ciekawe to to do odtłuszczania :) kiedyś byłam konsultantką AVON, ale było daremnie i zrezygnowałam :/
@Dagaa11 z jakiej firmy one są?
Domowe laboratorium- rossman.

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fizyka to moja zmora [emoji23]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ja jestem mega słaba z fizyki jeszcze nauczycielka w ogóle nie tłumaczy tylko na szybko wypisuje na tablicy i jeszcze się myli... Nie wiadomo jak co liczyć, co z tego że masz wzory jak to nijak ma się do wyniku bo trzeba przekształcić a nawet nie wytłumaczyła jak przekształcić. :D Nie zdam z fizyki haha:D
upload_2018-1-13_21-25-32.png

Załączniki

• upload_2018-1-13_21-25-32.png
    upload_2018-1-13_21-25-32.png
    161,2 KB · Wyświetleń: 688
Do góry