To jeszcze poczekaj z testem jakieś 2-3 dni chyba że jak ja będziesz miała totalne objawy zagnieżdżania [emoji23]21dc/28 do @@@@ 7 dni
reklama
AniaS35
Fanka BB :)
Właśnie a u mnie w rodzinie to jakieś same dziwne enomalia jedna jest w ciąży i dowiaduje sie pod koniec 3 miesiaca a druga pije jak tylko moze i tez bedzie miala dzidziusia '... to ja może zacznę "palić "może wtedy zaskoczyDla mnie to też niesprawiedliwe.. kobiety które dbają o siebie zajść w ciążę nie mogą, a taka... Ehhhh
Przeczytałam o fajkach i od razu odruch wymiotny [emoji23][emoji23]Właśnie a u mnie w rodzinie to jakieś same dziwne enomalia jedna jest w ciąży i dowiaduje sie pod koniec 3 miesiaca a druga pije jak tylko moze i tez bedzie miala dzidziusia '... to ja może zacznę "palić "może wtedy zaskoczy
AniaS35
Jesuuuuuuu Ty naprawdę chcesz mi zlansować mój w miarę rozsądny MózgTo jeszcze poczekaj z testem jakieś 2-3 dni chyba że jak ja będziesz miała totalne objawy zagnieżdżania [emoji23]
Bo po swoim przypadku wiem że wszystko jest możliwe [emoji23]Jesuuuuuuu Ty naprawdę chcesz mi zlansować mój w miarę rozsądny Mózg
AniaS35
Proszę zabrać z stąd tego prowokatoraBo po swoim przypadku wiem że wszystko jest możliwe [emoji23]
kobieta90
@KatiNails przestań!
Dagaa11
Ania trzymam kciuki :*Jesuuuuuuu Ty naprawdę chcesz mi zlansować mój w miarę rozsądny Mózg
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama