Lovi23
Fanka BB :)
Czasem ból jajników... I szybciej chce mi się spać [emoji16] i tyle co nic w sumie. Liczę, że w tej ciazy też będzie brak objawów [emoji23]Masz jakies juz objawy Lovi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasem ból jajników... I szybciej chce mi się spać [emoji16] i tyle co nic w sumie. Liczę, że w tej ciazy też będzie brak objawów [emoji23]Masz jakies juz objawy Lovi?
Pij pij ja w lutym będę [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] jak zajdziesz to moze mi nadzieja się obudzi [emoji16][emoji16][emoji16]@Blondi1437 coś coś niby widać, ale baaardzo mało. Trzymam kciuki, aby to było to!
Ja wczoraj piłam ziółka ojca Sroki i muszę powiedzieć, że są smaczne Smakują jak zielona herbata Nawet mój mąż pił i mówił, że spoko normalne mimo iż przed wypiciem mówił "ffujjj jak to wygląda" haha
Ale myślimy pozytywnie kochana!!!!! Nie ma smutaskow!!!
Może wypij herbatkę z melisy. Mi bardzo pomaga.Oj, staram się, naprawdę. Chyba mam po prostu gorszy dzień. Od kilku dni się nie wysypiam, w pracy męcząco, w nocy źle, tu kupa kasy na badania i nie wiadomo, czy to coś da i czy cokolwiek osiągniemy. Do tego ograniczyłam bardzo mocno cukier ze względu na infekcję miesiąc temu i cierpię na niedobór czekolady.
Dzisiaj chyba łyknę tabletkę nasenną, żeby w końcu się wyspać, bo od kilku nocy drzemię po kilkanaście minut i potem się budzę. Mąż podobnie :/
Mi pomaga na takie ogólne wyciszenie, ale niestety jeśli chodzi o bezsenność, już nie, a w dodatku działa moczopędnie i po takiej herbatce wstaję 2-3 razy w ciągu nocy. Czasem mam takie dni- może ze dwa razy do roku się zdarzają, że pomimo dużego zmęczenia nie mogę zasnąć. Zwykle wtedy biorę tabletkę nasenną (przepisane przez lekarza, więc nie biorę jak popadnie) i zazwyczaj wystarczy ten jeden raz- zasnę, śpię jak zabita i potem już nie mam problemów przez kolejne kilka miesięcy. Na razie czekam, bo nie lubię mimo wszystko brać takich leków i fajnie by było obyć się bez nich.Może wypij herbatkę z melisy. Mi bardzo pomaga.
Ile sie staracie juz?kupa kasy mowisz a jaki jest koszt takich badan?oczywiscie jak nie chcesz mowic to spokomieszkam za granica i tu to sa tysiace funtow.moj kolega z zona wydal na leczenie z 20tys funtow,czyli z jakies 100tys zl.Mi pomaga na takie ogólne wyciszenie, ale niestety jeśli chodzi o bezsenność, już nie, a w dodatku działa moczopędnie i po takiej herbatce wstaję 2-3 razy w ciągu nocy. Czasem mam takie dni- może ze dwa razy do roku się zdarzają, że pomimo dużego zmęczenia nie mogę zasnąć. Zwykle wtedy biorę tabletkę nasenną (przepisane przez lekarza, więc nie biorę jak popadnie) i zazwyczaj wystarczy ten jeden raz- zasnę, śpię jak zabita i potem już nie mam problemów przez kolejne kilka miesięcy. Na razie czekam, bo nie lubię mimo wszystko brać takich leków i fajnie by było obyć się bez nich.
My ponad dwa lata (od września 2016), pierwsze kilka miesięcy było takie staranie- niestaranie, bo czasem się zabezpieczaliśmy, czasem nie. Prawdziwe starania bodajże od lutego 2017.Ile sie staracie juz?kupa kasy mowisz a jaki jest koszt takich badan?oczywiscie jak nie chcesz mowic to spokomieszkam za granica i tu to sa tysiace funtow.moj kolega z zona wydal na leczenie z 20tys funtow,czyli z jakies 100tys zl.