reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Melduję że jestem staram się czytać na bieżąco ;) U mnie 10t5d czekam na prenatalne 18.01 i tak się kręci pomału. Dzisiaj pojechałam o 9 na godz do pracy pomoc koledze co mnie zastepuje wyszłam o 1430 taka głodna
@Kaamilaaa no coś dawno się @NatBluebell nie odzywa znowu
Dziewczyny na czerwcowkach pisaly ze odzywala sie przed świętami ze bedzie miala teraz mniej czasu w czasie swiateczno noworocznym wiec pewnie jeszcze nie ma czasu po prostu na zagladanie tutaj [emoji854]
Ok, a więc co robimy?????? :)
Ja mysle ze tak [emoji854]

Dziekuje [emoji182] ale sie ciesze myslalam ze raczej bede do odsiewu wlasnie przez to ze krotko tu jestem.

Rany u Was tez tak dzisiaj paskudnie? Leje,wieje ze glowe chce urwac

Dziewczyny mam takie pytanie czy Wy robicie USG piersi takie profilaktyczne?

Ja będę pierwszy raz robić w tym miesiącu ale to dlatego , że powiedziałam lekarce , że ciotka miała raka piersi i dała mi skierowanie :)

Dziekuje [emoji182] ale sie ciesze myslalam ze raczej bede do odsiewu wlasnie przez to ze krotko tu jestem.

Rany u Was tez tak dzisiaj paskudnie? Leje,wieje ze glowe chce urwac

Dziewczyny mam takie pytanie czy Wy robicie USG piersi takie profilaktyczne?
Dopiero dotarłam do tej wiadomości. Ja dzisiaj idę na usg piersi. Pierwszy raz... Boli mnie prawa piers i trochę panikuje

reklama
Mi poprzedni ginekolog 2 razy do roku robił USG, w międzyczasie też miałam dwukrotnie usuwane guzy z piersi. Obecnie żaden ginekolog nie proponuje mi tego badania, ale mam to w nosie, bo się sama badam- USG też :D
Niestety w moim otoczeniu coraz młodsze osoby chorują... To jest straszne... Niestety ja widzę to na codzień w pracy.... Pacjentki młodsze ode mnie... Straszne

Do góry