reklama
Czyli nowy wątek?Chyba to byłaby dobra opcja
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Dziewczyny na czerwcowkach pisaly ze odzywala sie przed świętami ze bedzie miala teraz mniej czasu w czasie swiateczno noworocznym wiec pewnie jeszcze nie ma czasu po prostu na zagladanie tutaj [emoji854]Melduję że jestem staram się czytać na bieżąco U mnie 10t5d czekam na prenatalne 18.01 i tak się kręci pomału. Dzisiaj pojechałam o 9 na godz do pracy pomoc koledze co mnie zastepuje wyszłam o 1430 taka głodna
@Kaamilaaa no coś dawno się @NatBluebell nie odzywa znowu
Ja mysle ze tak [emoji854]Ok, a więc co robimy??????
Dżasta :)
Dziekuje [emoji182] ale sie ciesze myslalam ze raczej bede do odsiewu wlasnie przez to ze krotko tu jestem.
Rany u Was tez tak dzisiaj paskudnie? Leje,wieje ze glowe chce urwac
Dziewczyny mam takie pytanie czy Wy robicie USG piersi takie profilaktyczne?
Ja będę pierwszy raz robić w tym miesiącu ale to dlatego , że powiedziałam lekarce , że ciotka miała raka piersi i dała mi skierowanie
KociaMatka
Nowy wątek?Ok, a więc co robimy??????
Anastka_92
Dopiero dotarłam do tej wiadomości. Ja dzisiaj idę na usg piersi. Pierwszy raz... Boli mnie prawa piers i trochę panikujeDziekuje [emoji182] ale sie ciesze myslalam ze raczej bede do odsiewu wlasnie przez to ze krotko tu jestem.
Rany u Was tez tak dzisiaj paskudnie? Leje,wieje ze glowe chce urwac
Dziewczyny mam takie pytanie czy Wy robicie USG piersi takie profilaktyczne?
Ok już napisałam do moderatoraNowy wątek?
KociaMatka
Mi poprzedni ginekolog 2 razy do roku robił USG, w międzyczasie też miałam dwukrotnie usuwane guzy z piersi. Obecnie żaden ginekolog nie proponuje mi tego badania, ale mam to w nosie, bo się sama badam- USG teżDziewczyny mam takie pytanie czy Wy robicie USG piersi takie profilaktyczne?
reklama
Anastka_92
Niestety w moim otoczeniu coraz młodsze osoby chorują... To jest straszne... Niestety ja widzę to na codzień w pracy.... Pacjentki młodsze ode mnie... StraszneMi poprzedni ginekolog 2 razy do roku robił USG, w międzyczasie też miałam dwukrotnie usuwane guzy z piersi. Obecnie żaden ginekolog nie proponuje mi tego badania, ale mam to w nosie, bo się sama badam- USG też