reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Szok. Pamiętam dopiero Wasze dwie kreseczki na testach :) czujecie już pewnie ruchy? Ja nie mogę się już doczekać :)
U Ciebie ma być dziewczynka, dobrze kojarzę? Robię usg plus pappa bo korzystam z tego darmowego programu badań prenatalnych w województwie śląskim.
Wy się nie możecie doczekać ruchów a ja dwóch kresek ;P zazdraszczam wam :)

reklama
Dziewczyny, trochę jestem ostatnio mało aktywna ale trochę się stresuję..
Wieczorem mam usg piersi i staram się odstresowac.... Myśleć pozytywnie...

Ja zrobiłam wstępną liste , ktoś kogoś jeszcze pamięta..

Dziewczyny które dawno się nie odzywały lub gdzieś zaginęły : @makota89 , @Net Bluebell, @Agatki, @Kasienka3b, @Martkaaa5, @Magda2791-27
@Fizzymensa @Maga_ch @martoosia04
@martini6 @Paulina_92 @Misty29 @Alterego Zobacz załącznik 931402

Codziennie was podczytuje jestem jestem Le strasznie dużo nowych dziewczyn i gubię się która już która ;p ale zgadzam się ze w zamkniętym forum na pewno by było intymniej

@Kaamilaaa - Szok. Pamiętam dopiero Wasze dwie kreseczki na testach :) czujecie już pewnie ruchy? Ja nie mogę się już doczekać :)
U Ciebie ma być dziewczynka, dobrze kojarzę? Robię usg plus pappa bo korzystam z tego darmowego programu badań prenatalnych w województwie śląskim.
Aa no to fajnie [emoji4]
Ja mam teraz polowkoe ale nie dowiadywalam sie jak to z tego programu wyglada i robie prywatnie [emoji846]
Ruchy czuje od okolo 15+4 [emoji4]
No wcześniej 3lekarzy twierdzilo ze dziewczynka ale wczoraj ten 3 powiedzila ze narazie nie jest pewny [emoji52] moze juz sie dowiem na 100% na polowkowych [emoji120]
Wy się nie możecie doczekać ruchów a ja dwóch kresek ;P zazdraszczam wam :)
U ciebie tez sie niedlugo pojawi jedno a potem drugie [emoji110][emoji106][emoji106][emoji110]

reklama
Trzymam kciuki by się pojawiły [emoji1696] tak na prawdę to ciągle się na coś czeka...
To prawda :-) ja też marzyłam żeby zobaczyć II kreseczki a zaraz kończę 17 tydzień [emoji16] trzymam kciuki za Was wszystkie. A na prenatalnych napewno będzie wszystko dobrze, gdzie będziesz robić? Ja robiłam w Kato u Sodowskiego prenatalne

Do góry