reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Szok. Pamiętam dopiero Wasze dwie kreseczki na testach :) czujecie już pewnie ruchy? Ja nie mogę się już doczekać :)
U Ciebie ma być dziewczynka, dobrze kojarzę? Robię usg plus pappa bo korzystam z tego darmowego programu badań prenatalnych w województwie śląskim.
Wy się nie możecie doczekać ruchów a ja dwóch kresek ;P zazdraszczam wam :)

reklama
Dziewczyny, trochę jestem ostatnio mało aktywna ale trochę się stresuję..
Wieczorem mam usg piersi i staram się odstresowac.... Myśleć pozytywnie...

Ja zrobiłam wstępną liste , ktoś kogoś jeszcze pamięta..

Dziewczyny które dawno się nie odzywały lub gdzieś zaginęły : @makota89 , @Net Bluebell, @Agatki, @Kasienka3b, @Martkaaa5, @Magda2791-27
@Fizzymensa @Maga_ch @martoosia04
@martini6 @Paulina_92 @Misty29 @Alterego Zobacz załącznik 931402

Codziennie was podczytuje jestem jestem Le strasznie dużo nowych dziewczyn i gubię się która już która ;p ale zgadzam się ze w zamkniętym forum na pewno by było intymniej

@Kaamilaaa - Szok. Pamiętam dopiero Wasze dwie kreseczki na testach :) czujecie już pewnie ruchy? Ja nie mogę się już doczekać :)
U Ciebie ma być dziewczynka, dobrze kojarzę? Robię usg plus pappa bo korzystam z tego darmowego programu badań prenatalnych w województwie śląskim.
Aa no to fajnie [emoji4]
Ja mam teraz polowkoe ale nie dowiadywalam sie jak to z tego programu wyglada i robie prywatnie [emoji846]
Ruchy czuje od okolo 15+4 [emoji4]
No wcześniej 3lekarzy twierdzilo ze dziewczynka ale wczoraj ten 3 powiedzila ze narazie nie jest pewny [emoji52] moze juz sie dowiem na 100% na polowkowych [emoji120]
Wy się nie możecie doczekać ruchów a ja dwóch kresek ;P zazdraszczam wam :)
U ciebie tez sie niedlugo pojawi jedno a potem drugie [emoji110][emoji106][emoji106][emoji110]

reklama
Trzymam kciuki by się pojawiły [emoji1696] tak na prawdę to ciągle się na coś czeka...
To prawda :-) ja też marzyłam żeby zobaczyć II kreseczki a zaraz kończę 17 tydzień [emoji16] trzymam kciuki za Was wszystkie. A na prenatalnych napewno będzie wszystko dobrze, gdzie będziesz robić? Ja robiłam w Kato u Sodowskiego prenatalne

Do góry