reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziś zaczęłam 13. Jutro mam prenatalne i już zaczynam się trochę stresować. Na szczęście szykuje mi się zabiegany dzień więc może jakoś przeleci do 15tej.
Oo no to kciuki za jutro [emoji106][emoji8]
Wiem jaki to stres wiec rozumiem stres [emoji52]
Tym razem słabo widać a na zdjeciu to juz w ogole.
Szczerze to ja nic nie widze ale kciuki i tak trzymam, moze powtorz jutro [emoji8][emoji8]

reklama
No na zdjeciu nie widać ale ja wieksze cienie widzialam i nic nie bylo
Skoro cos tam widzisz na zywo to mam nadzieję ze to jest TO ! [emoji4]

Ja dwa razy miałam bladziochy ale okres przychodzil dzien dwa po terminie [emoji848]
Ale jak rzeczywiście bylam w ciazy to zawsze kreski juz widoczne od razu [emoji57]

Powiem tak w skrócie co u mnie więc 20 tydzień leci, za tydzień połówkowe, potwierdzony synek jest i waży już ponad 400 gram :) przedstawiam wam Dawida :)
Screenshot_20190107-163428_Chrome.jpg

Skoro cos tam widzisz na zywo to mam nadzieję ze to jest TO ! [emoji4]

Ja dwa razy miałam bladziochy ale okres przychodzil dzien dwa po terminie [emoji848]
Ale jak rzeczywiście bylam w ciazy to zawsze kreski juz widoczne od razu [emoji57]
No wlasnie wiec pewnie przyjdzie caly czas mam uczucie jak by mi miało wylecieć co chwile do łazienki chodze Ale nic

reklama
Oo no to kciuki za jutro [emoji106][emoji8]
Wiem jaki to stres wiec rozumiem stres [emoji52]Szczerze to ja nic nie widze ale kciuki i tak trzymam, moze powtorz jutro [emoji8][emoji8]
Dziękuję. Mam nadzieję że będzie dobrze i myślę pozytywnie ale dzień przed to już chyba nie da się nie stresować. Jutro powinno być lepiej bo najpierw z córką na badanie krwi (też będzie mega stres ale innego rodzaju), później ja muszę zrobić badania, potem wizyta w spółdzielni i zakupy więc powinno jakoś zleciec. Najgorzej jak się czeka i nie ma zajęcia żadnego.
A u Ciebie jak bylo zanim wiedziałaś ze jesteś kiedy test zrobilas i czy czułaś ze okres dostaniesz?
Ja coś tam widzę akurat na Twoim zdjęciu ale właśnie różnie z tymi cieniami bywa. Też miałam fałszywe kilka razy.

A co do przeczuć to ja test zrobiłam już w 24 dc przy cyklach 29-30 dni i wyszła ładnie widoczna druga kreska. Beta była tego dnia na poziomie 123. Coś mnie tknęło chociaż obiecywalam sobie że zrobię dopiero w dniu @ bo miałam wtedy odstawić duphaston. Kilka dni wcześniej zauważyłam u siebie totalny spadek energii. Taki że nie chciało mi się z łóżka wstawać. I to byly jedyne moje objawy. Udało się w czwartym cyklu starań przy braniu duphastonu od 16 dc.

Do góry