reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hello kobitki

Ups to mnie pewnie nie przyjmiecie do grupy zamknietej bo nie dosc ze doszlam niedawno to jeszcze nie systematycznie pisze tylko jak znajde chwile albo w pracy albo na uczelni albo wieczorem jak juz poloze dziewczyny spac i ogarne chatke.

Ale tak to prawda zeby watek byl zamkniety trzeba napisac z prosba do administratorki aniaslu i podac liste osob ktore moga miec dostep do watku zamknietego i najlepiej dwie osoby na moderatorki.

Ja to calkiem rozumiem bo sama na calkiem otwartym watku nie odwazylabym sie pisac o takich bardzo prywatnych rzeczach a juz tym bardziej zamieszczac zdjec itp bo wiadomo ze kazdy kto tu wejdzie ma do tego dostep

reklama
Więc aby cokolwiek móc zmienić w istniejącym wątku należało by napisać do Administratora @aniaslu i zapytać o przekształcenie wątku na taki niewidoczny dla "gości forum" lub jeśli są jakieś głosy sprzeciwu utworzyć nowy na powyższej zasadzie. I zwrócić się z prośbą o powołanie osoby moderatora z powodu braku takowej przypisanej do tej grupy użytkowników forum. Znając życie poprosi o podanie jakiejś propozycji moderatora. Moderatorów forum jest bardzo dużo pytanie tylko ile osób z nich jest "aktywna".
Nie przypisuje sie moderatora z innych wątków. Moderatorem zostanie ta dziewczyna która napisze do aniaslu o utworzenie forum zamknietego + jakaś druga jesli Ania poda jej nick. Moderatorzy nie są na zawsze. Jesli ktoraz z dziewczyn nie bedzie miala czasu na moderowanie, pisze do aniaslu i ona przekazuje uprawnienia innej[emoji6]. Wiem, bo swego czasu kilka lat moderowałam Młode Mamy.

Nie przypisuje sie moderatora z innych wątków. Moderatorem zostanie ta dziewczyna która napisze do aniaslu o utworzenie forum zamknietego + jakaś druga jesli Ania poda jej nick. Moderatorzy nie są na zawsze. Jesli ktoraz z dziewczyn nie bedzie miala czasu na moderowanie, pisze do aniaslu i ona przekazuje uprawnienia innej[emoji6]. Wiem, bo swego czasu kilka lat moderowałam Młode Mamy.
No spoko dziewczyny to co robimy?? [emoji6]

Witam was i powiem wam tak zeby nie ten ból to bym pomyslala ze jestem w ciazy na 100% bo bylam w niej dwa razy i mialam to samo okres zawsze przychodzil jeden dzien wczesniej lub dwa ale jak w 28 dniu go nie bylo z rana a rano na wkladce tylko jasno brozowe plamki to bylam w ciazy i dziś mam to samo procz tego ze boli mnie jak na okresu i cala noc czulam ze zaraz dostane i teraz tez czuje ale chyba jeszcze się nie rozkrecil... Nawet po test nie poszlam bo jestem pewna ze dostane zaraz:( Miłego dnia
Ja bym nie umiala zyc w takiej niepewnosci,podziwiam:)

Hello kobitki

Ups to mnie pewnie nie przyjmiecie do grupy zamknietej bo nie dosc ze doszlam niedawno to jeszcze nie systematycznie pisze tylko jak znajde chwile albo w pracy albo na uczelni albo wieczorem jak juz poloze dziewczyny spac i ogarne chatke.

Ale tak to prawda zeby watek byl zamkniety trzeba napisac z prosba do administratorki aniaslu i podac liste osob ktore moga miec dostep do watku zamknietego i najlepiej dwie osoby na moderatorki.

Ja to calkiem rozumiem bo sama na calkiem otwartym watku nie odwazylabym sie pisac o takich bardzo prywatnych rzeczach a juz tym bardziej zamieszczac zdjec itp bo wiadomo ze kazdy kto tu wejdzie ma do tego dostep
Pewnie ze przyjmiemy,masz moje poparcie:)

No spoko dziewczyny to co robimy?? [emoji6]
8Ania8 miala pisać. Musi spisac nasze niki, a utworzenie podforum też moze potrwać chwile jeśli mąż Aniaslu ma jakieś inne zajęcia. Tzn chwile. Nieraz jak się ma szczescie to forum zamkniete dziala tego samego dnia, a innym razem trwa to ze 3 dni.

Ja to nawet nie wiem co to moderator i co on robi,nawet appki nie mam bo nie ogarniam jej,moze dam sie mlodszym dziewczynom wykazac.

Pewnie ze przyjmiemy,masz moje poparcie:)
Dziekuje [emoji182] ale sie ciesze myslalam ze raczej bede do odsiewu wlasnie przez to ze krotko tu jestem.

Rany u Was tez tak dzisiaj paskudnie? Leje,wieje ze glowe chce urwac

Dziewczyny mam takie pytanie czy Wy robicie USG piersi takie profilaktyczne?

Ja to nawet nie wiem co to moderator i co on robi,nawet appki nie mam bo nie ogarniam jej,moze dam sie mlodszym dziewczynom wykazac.
Apke mam tylko dlatego, ze na telefonie nie dziala mi zwykle forum[emoji23]. A na komputer mam czas wejsc tylko po 21.

Moderator czuwa nad wątkiem. Moze przypinac posty, kasowac i zglaszac takie z reklamą albo marketingiem szeptanym. No i kontakt z adminami zazwyczaj odbywa się przez niego.

reklama
Do góry