reklama
umi2
Fanka BB :)
A ja się pochwale ze kupilam testy owulacyjne. Tzn dzisiaj doszly. No i chcialam zrobić jeden. Poszłam do toalety, wiadomo po co. Wyszlam z niej i sobie przypomniałam ze przecież mialam sprawdzić działanie testów. No ale z tym musze znowu czekać na pełny pęcherz[emoji58].
umi2
Na reklamach zapewne. Szuka jakaś owieczka informacji na temat np długich starań, wpada na wątek, potem mimochodem patrzy " o jaka piękna reklama kocyka" klika i jest jakis tam grosz. Tzn zalezy od rozliczen czy za wyswoetlenua reklam biorą czy za klikniecie. Inna sprawa ze na aplikacji reklam nie widzę[emoji23]. Więc w moim przypadku zwiekszam im potencjalne unikalne wejscie raz dziwnnie i setki wyswietleń strony forum, przewijając to co piszecie.Forum jeszcze pewnie jakos zarabia dzielac sie ze swiatem naszymi orgazmowymi sekretami
umi2
Ja jestem jeśli można[emoji4]Dziewczyny to napiszcie, które z Was są chętne, aby przejść na forum zamknięte.
Wiadomo że będziemy brać pod uwagę ej [emoji6] zdrówka dla Ciebie i dzidzi [emoji8]Ej dziewczyny ale jak zrobicie zamkniety to nie zapomnijcie o mnie, co ? Chyba ze nie bede brana pod uwage [emoji52]
Kaamilaaa
Ja baardzo chętnie [emoji4]Dziewczyny to napiszcie, które z Was są chętne, aby przejść na forum zamknięte.
Ja za!Popieram +
Taki wątek i tak musi w takim razie któraś z Nas założyć . Ale pytanie czy wszystkie dziewczyny są za ?
reklama
Loli05
Ja chetnaDziewczyny to napiszcie, które z Was są chętne, aby przejść na forum zamknięte.