reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
@buterrfly zmieniłaś zdjęcie profilowe a ja się zastanawiam kto to nowy doszedł do nas :D
Jestem wzrokowcem i większości zapamiętuje po zdjęciach i nie muszę później patrzeć na nick i wiem kto pisze a jak się zmienia to głupieje :p
Przepraszam [emoji12] A tu stara nowa haha :) Stwierdziłam, że troszkę trzeba być anonimowym , bo nie wiadomo kto to przegląda :)
PS. Ja po nickach poznaje, takie zboczenie ;)
W przerwie skokow zadzwonie do gina... umowic sie na 2 monitoring... nadziei nie mam powalcze ten cykl jeszcze potem zobaczymy ;-)
Walcz Kochana, dużo siły dla Was [emoji8][emoji8]
Tak mnie dzis kuja jajniki a najbardziej prawy ze szok przed chwilą to jak by mi ktoś szpile wsadził w jajnik az sie zwinelam Masakra:szok:
A to normalne u Ciebie przed @ ??
Ja miałam takie bóle często jakiś czas temu. Ale nic tam się niby nic dziwnego nie dzieje

Przepraszam [emoji12] A tu stara nowa haha :) Stwierdziłam, że troszkę trzeba być anonimowym , bo nie wiadomo kto to przegląda :)
PS. Ja po nickach poznaje, takie zboczenie ;) Walcz Kochana, dużo siły dla Was [emoji8][emoji8]A to normalne u Ciebie przed @ ??
Ja miałam takie bóle często jakiś czas temu. Ale nic tam się niby nic dziwnego nie dzieje
Różnie to bywa choć nie pamietam dokladnie czy przed @ takie bóle mialam czy trochę wczesniej...nie zwracalam uwagi

O matko strasznawe takie troche
Czasami tak, szczególnie na początku, kiedy nie wiedziałam co się dzieje. Ale teraz już bardziej na luzie. Jak tylko czuję, że się podnosi na łóżku to mu mówię, żeby wracał spać i się słucha :D
wow! szok! ale przygoda!
:D :D :D
Powinien przez sen: "kochanie musimy robić dzieci" :p i bum bum :D

Śmiechu śmiechu, ale mąż musi uważać chyba bym źle spała przez niego :)
Hahahaha to też mu się zdarza. Tylko, że on to robi bezwiednie. W sensie, że jakieś tam mizianko, na które ja na śpiocha odpowiem, a później się budzi zdziwiony, że to a go zaczepiałam w nocy :D Ale niestety jeszcze dzieci z tego nie ma :(

Kilka razy była podbramkowa sytuacja, jak wyskoczył z łóżka i zaczął biec- a mamy stare drzwi w mieszkaniu, takie gdzie prawie na całe skrzydło jest cienka szyba. Wbrew temu co wszyscy mówią, żeby nie budzić lunatyka, krzyknęłam jego imię i zatrzymał się dosłownie na milimetry od szyby. Po 2 czy 3 takich razach, zdjęliśmy całkiem drzwi sypialniane. Póki nie kupimy nowych bez szyby, tak jest bezpieczniej.

No ja używam Always niebieskie one są zapachowe i nic czuć z nich okresu , bardziej ten zapach się ulatnia ale są takie szeleszczące czasami jak się ruszam to mam wrażenie , że je słychać :-D
Ale mam chociaż pewność , że nic mi nie przecieknie a kiedyś non stop w nocy mi przeciekało , a one są takie długie , że czuję się komfortowo :)
A kolejne dni jak mam mniej obfite używam bella zielone i też są fajne, ale trochę krótsze , więc używam ich zwykle 4-6 dc ;)
Ja z Always musiałam zrezygnować bo mnie strasznie odparzały. Używam Belli. I zawsze bezzapachowe bo z kolei od perfumowanych, bez różnicy z jakiej firmy, zawsze dostawałam wysypki.
Te moje z belli nie pachną wcale , ale i nie śmierdzą - kiedyś pamiętam takie watowate podpaski miałam to z nich okrutnie śmierdziało okresem jak się siedziało w miejscu latem to było czuć :baffled:
Niektóre takie są :/ nie pamiętam już firmy, ale też tak miałam. Nie dość, że zmieniam często, bo i krwawię obficie i przy każdej zmianie się podmywam, to i tak czułam. Fuuuuj.

Hehe ja się aż tak nie znam :D mi się podoba dla dziewczynki : Pola , Iga, Liwia, Łucja i Nina , ale 2 ostatnie najmniej , a dla tż tylko z tych Iga się podoba :D a dla chłopca mam wypisane : Szymon, Aleksander , Oliwier, Ignacy i Mikołaj, ale po głębszych przemyśleniach jedynie Szymon zostaje - reszta tak średnio :p a nim zajdę w ciąże to pewnie całkiem mi się pozmienia :p
U nas na razie 3 typy dla synka: Artur, Filip, Piotr
I jeden dla córeczki: Kamila

Swoim opisem przypomniałas mi jeden zimowy wieczór. Nie dotyczy lunatykowania, ale tak sie wystraszyłam ze o malo zawalu nie dostalam. Czekalismy z synem az mąz z pracy wroci, wyszlismy z pokoju na przedpokoj nie swiecąc na nim swiatła. Choc i tak bylo w miare jasno bo swiatlo wpadalo z pokoju i częsciowo oświetlalo salon. Mimochodem popatrzyłam w tamtym kierunku, a na fotelu siedział męzczyzna w kapeluszu. Zachowałam spokój, spojrzałam w kierunku drzwi wyjsciowych, ale byly zamkniete. Gdy wrócilam wzrokiem, nikogo tam nie bylo. Stwierdzilam, ze gra swiateł i tyle, chciaz serce bilo mi nieco szybciej. Podeszlam do szafy zeby sprawdzic czy zostal moj telefon w kurtce, a tu moj syn slodkim sepleniącym jeszcze głosikiem, pyta mnie: "Mamusiu, a czemu ten pan w kapeluszu siedział na naszym fotelu?"

W 5 sekund bylismy spowrotem w pokoju i pozaswiecalam wszystko co sie dalo[emoji23].
Ja pierniczę :o chyba bym popuściła ze strachu.
Ogólnie wierzę w duchy, jakieś błąkające się dusze itd., ale mimo, że uwielbiam oglądać horrory, chyba bym dostała zawału, gdybym coś takiego zobaczyła. A we wszystkich horrorach najstraszniejsze są dzieci, bo one więcej widzą :D
Jak się macie dziewczyny ? Jakie plany na weekend ? :)
Ktoś u Nas niedługo testuje ?

Ja jestem strasznie zmęczona, niedospana. Jutro po pracy planuję wyłączyć telefon i resztę weekendu spędzić z książką i herbatą. Jak będzie się chciało spać, uciąć sobie drzemkę. Marzy mi się taki leniwy wypoczynek.
Ale też mam ochotę na pierogi ruskie, więc nie wiem czy w niedzielę się nie wysilę, żeby trochę polepić :)
Wskakuje z naszym malutkiem [emoji177]

Jeszcze pęcherzyk, ale ładny i pani dr chce nas teraz widzieć za trzy tyg. [emoji177]

Suuuuper <3
Rośnijcie zdrowo!

reklama
Do góry