flor87
Fanka BB :)
Ja dzis padam na bol brzucha tez chyba nie bede robic nic [emoji848]Ja się męczę z @ [emoji14]
weekend cudowny się zapowiada - NIC NIE ROBIĘ
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dzis padam na bol brzucha tez chyba nie bede robic nic [emoji848]Ja się męczę z @ [emoji14]
weekend cudowny się zapowiada - NIC NIE ROBIĘ
A tak jeszcze... Nie za bardzo w to wierzę [emoji23] przyzwyczajam się dopiero do tej myśli [emoji13] Dziś pojadę powtórzyć bete, proszę o kciuki [emoji2]Lovi, a jak ty się czujesz? Oswojona z myślą o ciąży?
Może ja jeszcze 3 dni do @ choć wątpię w to czy się udałoJak się macie dziewczyny ? Jakie plany na weekend ?
Ktoś u Nas niedługo testuje ?
Kciukasy trzymane! Żebyś usłyszała już bicie serduszka swojego maleństwa [emoji173]Dziewczyny, wpadam z prośba o kciuki, bo dziś ide na pierwsza wizyte od pozytywnego testu. Bardzo chciałabym już by było serduszko, wiec kciuki wskazane. [emoji1316]
Spóźnione, ale szczere gratulacje!! [emoji173] piękne wejście w nowy rok
U mnie też dokładnie w 6+6 było [emoji813] w środę mam prenatalne i już zaczyna mnie łapać stresik
A tak jeszcze... Nie za bardzo w to wierzę [emoji23] przyzwyczajam się dopiero do tej myśli [emoji13] Dziś pojadę powtórzyć bete, proszę o kciuki [emoji2]
Super Martus!Wskakuje z naszym malutkiem [emoji177]
Zobacz załącznik 930214
Jeszcze pęcherzyk, ale ładny i pani dr chce nas teraz widzieć za trzy tyg. [emoji177]