reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja takie jak miałam to w ciązy byłam. Az dziwne ze niektórym osobom pozytywy wychodzą, choć w ciązy nie są.
Z tego wynika ze niektóre testy maja taka wade i jaki z tego wniosek...jezeli druga kreska nie pojawi sie w ciagu 5 min to wyrzucać bo po co sobie robic zbędne nadzieję

Mimo wszystko termin @ był wczoraj :) jutro się wszystko wyjaśni:)
No mam nadzieje ze jestes w ciąży. Ja tez jak byłam i zrobilam w dniu okresu wyszla blada druga kreska odrazu i caly czas byla taka sama to juz wiedzialam ze jestem bo mi nigdy okres sie nie spoznial a byl dxien czy dwa przed a skoro w dniu okresu go nie bylo to bylam pewna bez testu:tak: a tobie jak z cyklami jest opóźnia sie czy raczej nigdy?

Ciężko powiedzieć, to 4 cykl od odstawienia tabletek anty, więc mógł się wydłużyć...
1 cykl trwał 30 dni
2 cykl 30 dni
3 cykl 31 dni
I teraz 4 cykl... dziś 32 dc [emoji848]

Z tego wynika ze niektóre testy maja taka wade i jaki z tego wniosek...jezeli druga kreska nie pojawi sie w ciagu 5 min to wyrzucać bo po co sobie robic zbędne nadzieję
Ale to te kreseczki nie pojawialy sie w ciągu tych 5 min? Bo wydaje mi się ze dziewczynom pojawialy się wlasnie w terminowym czasie.

U nas też wszyscy chorzy, ja już prawie tydzień z bólem gardła chodzę, a jeszcze doszedł męczący kaszel. Ja przynajmniej w tym miesiącu nie doszukuję się objawów ciąży, bo u nas nie było w tym cyklu boboseksów :rofl2:

I niestety nasza kochana Azulka rzeczywiście usunęła konto :(:(:( Mam nadzieję jednak, że wróci niedługo do nas pochwalić się swoimi dwiema kreseczkami.

reklama
Do góry