weronika25nk
Fanka BB :)
Lovi23 ja tam widzę cień [emoji7][emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo to ja mam zawsze bole glowy dzien przed okresem,moze to toCzytam, że jest coś takiego jak migrena menstruacyjna...to pewnie ja to mam... nowy objaw na @ porazka
Ja tam tyle cieni juz widzialam ze póki nie zobaczę prawdziwej kreski to nie uwierzę ale trzymam kciuki żeby tutaj była ciąża
Mam jeszcze fotki moich cieni pokaże wam i ciazy nie było
A lekarz co mówił na pozytywne testy ? A brak ciąży?Nie, ale wątpię żeby nagle pojawiła się ciąża. Dzisiaj 55dc.
Cień robił sie bardzo szybko na tych ale tych testów bylo duzo wiecej i na niektórych byly cienie a na niektórych pustka biało...No ten ostatni to zrobił by mi niezła nadzieje :/ a to nie są kreski które wyskoczyły już po długim czasie? Czy w pierwszych minutach?
Faktycznie wasze cienie są przekonujace
Chociaż... już raz miałam taki test... nikt nie widział mojego cienia, a teraz siedzi obok [emoji2]