reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
I niestety nasza kochana Azulka rzeczywiście usunęła konto :(:(:( Mam nadzieję jednak, że wróci niedługo do nas pochwalić się swoimi dwiema kreseczkami.

W sumie nie wiedziałam że można usunąć konto. Szkoda, że Anulka odeszła. Mam swoją opinię na temat wpływu tego forum na starania. Z jednej strony nie chce wywoływać burzy w szklance wody ;) z drugiej mam wrażenie, że na taki wątek przychodzą osoby chcące jakoś przetrwać czas starania, który służy się w nieskończoność i dowiedzieć się czegoś mądrego. Z drugiej strony, jak pojawiają się kolejne ciążę niby jest fajnie, bo komuś się udało, bo jest nadzieja, ale często bywa tak, że większość postanawia "zakasac rękawy" i działać a nie zawsze to zakasanie rękawów pomaga. I później znowu czekanie na @, @ i tak miesiąc po miesiącu. Można mieć dość :(

Mimo wszystko termin @ był wczoraj :) jutro się wszystko wyjaśni:)

Robiłaś test? :)

Dla Azulki niestety jedyne opcjonalne forum to zamknięte. Dla osób, które faktycznie długo się starają. Do takiego wątku nikt z zewnątrz nie dojdzie, chyba że się go zaprosi, co też dałoby jej namiastkę bezpieczeństwa i pewności, że nowe dziewczyny, które przychodzą na starania na miesiąc, dwa lub 5 nie zburzą jej nadziei i nie zburzą tego co wypracowała.
Dla niektórych kolejne ciąże to motywacja, dla innych cios.

A ja się witam po badaniach. Wyniki odbiorę po 15.
No i dziś dzien 1 z postu Dąbrowskiej. Teoretycznie chciałabym zrobić planowe 42 dni, ale zobaczymy czy się uda. Zadowolona będę nawet z 2 tyg.

Chciałam wam cos pokazac :p od razu mowie nie jestem w ciazy bo dzis negatyw nastepny. Ale zostawilam sobie test poprzedni na polce i dzis chcialam wywalic oba i jednak jest prawda ze sie nie powinno czytać wynikow powyzej 10 min hehe :p chyba ze sie chce zobaczyc II
1546415381434.jpeg

Chciałam wam cos pokazac :p od razu mowie nie jestem w ciazy bo dzis negatyw nastepny. Ale zostawilam sobie test poprzedni na polce i dzis chcialam wywalic oba i jednak jest prawda ze sie nie powinno czytać wynikow powyzej 10 min hehe :p chyba ze sie chce zobaczyc II Zobacz załącznik 929648
To chyba tylko ja nigdy nie mialam po czasie takich drugich kresek[emoji23]. Czuje się wybrakowana.

A mnie juz brzuch typowo na @ wiec przyjdzie dzis albo jutro... moze chociaz migrena przejdzie bo juz 3 dzien dzis

No dziewczyny witam jednak w 2 dc @ się rozkrecila w nocy a wiec przyszła dwa dni wczesniej hmm i dobrze i źle Co do usunięcia konta Azulki to trochę ja rozumiem, wczoraj rozpoczął sie z @ mój 5 cykl starań i każdy był mega stresujący a to raczej nie sprzyja naszej płodności... Przykro mi ze tak ciężko musi to znosić ale trzymam mocno za nią kciuki i mam nadzieje ze w końcu odezwie się do nas z dobrymi wiadomościami. Lovi23 czekam z niecierpliwością na wynik bety :)
Chciałam wam cos pokazac :p od razu mowie nie jestem w ciazy bo dzis negatyw nastepny. Ale zostawilam sobie test poprzedni na polce i dzis chcialam wywalic oba i jednak jest prawda ze sie nie powinno czytać wynikow powyzej 10 min hehe :p chyba ze sie chce zobaczyc II Zobacz załącznik 929648
Jak tam @ przyszła?? Pytam bo trochę wystapila u nas synchronizacja a moja @ zamiast 3 przyszla 1

reklama
No dziewczyny witam jednak w 2 dc @ się rozkrecila w nocy a wiec przyszła dwa dni wczesniej hmm i dobrze i źle Co do usunięcia konta Azulki to trochę ja rozumiem, wczoraj rozpoczął sie z @ mój 5 cykl starań i każdy był mega stresujący a to raczej nie sprzyja naszej płodności... Przykro mi ze tak ciężko musi to znosić ale trzymam mocno za nią kciuki i mam nadzieje ze w końcu odezwie się do nas z dobrymi wiadomościami. Lovi23 czekam z niecierpliwością na wynik bety :)

Jak tam @ przyszła?? Pytam bo trochę wystapila u nas synchronizacja a moja @ zamiast 3 przyszla 1
Przyjdzie dzis pewnie bo mnie brzuch @ boli ;-)

Do góry