reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
I niestety nasza kochana Azulka rzeczywiście usunęła konto :(:(:( Mam nadzieję jednak, że wróci niedługo do nas pochwalić się swoimi dwiema kreseczkami.

W sumie nie wiedziałam że można usunąć konto. Szkoda, że Anulka odeszła. Mam swoją opinię na temat wpływu tego forum na starania. Z jednej strony nie chce wywoływać burzy w szklance wody ;) z drugiej mam wrażenie, że na taki wątek przychodzą osoby chcące jakoś przetrwać czas starania, który służy się w nieskończoność i dowiedzieć się czegoś mądrego. Z drugiej strony, jak pojawiają się kolejne ciążę niby jest fajnie, bo komuś się udało, bo jest nadzieja, ale często bywa tak, że większość postanawia "zakasac rękawy" i działać a nie zawsze to zakasanie rękawów pomaga. I później znowu czekanie na @, @ i tak miesiąc po miesiącu. Można mieć dość :(

Mimo wszystko termin @ był wczoraj :) jutro się wszystko wyjaśni:)

Robiłaś test? :)

Dla Azulki niestety jedyne opcjonalne forum to zamknięte. Dla osób, które faktycznie długo się starają. Do takiego wątku nikt z zewnątrz nie dojdzie, chyba że się go zaprosi, co też dałoby jej namiastkę bezpieczeństwa i pewności, że nowe dziewczyny, które przychodzą na starania na miesiąc, dwa lub 5 nie zburzą jej nadziei i nie zburzą tego co wypracowała.
Dla niektórych kolejne ciąże to motywacja, dla innych cios.

A ja się witam po badaniach. Wyniki odbiorę po 15.
No i dziś dzien 1 z postu Dąbrowskiej. Teoretycznie chciałabym zrobić planowe 42 dni, ale zobaczymy czy się uda. Zadowolona będę nawet z 2 tyg.

Chciałam wam cos pokazac :p od razu mowie nie jestem w ciazy bo dzis negatyw nastepny. Ale zostawilam sobie test poprzedni na polce i dzis chcialam wywalic oba i jednak jest prawda ze sie nie powinno czytać wynikow powyzej 10 min hehe :p chyba ze sie chce zobaczyc II
1546415381434.jpeg

Chciałam wam cos pokazac :p od razu mowie nie jestem w ciazy bo dzis negatyw nastepny. Ale zostawilam sobie test poprzedni na polce i dzis chcialam wywalic oba i jednak jest prawda ze sie nie powinno czytać wynikow powyzej 10 min hehe :p chyba ze sie chce zobaczyc II Zobacz załącznik 929648
To chyba tylko ja nigdy nie mialam po czasie takich drugich kresek[emoji23]. Czuje się wybrakowana.

A mnie juz brzuch typowo na @ wiec przyjdzie dzis albo jutro... moze chociaz migrena przejdzie bo juz 3 dzien dzis

No dziewczyny witam jednak w 2 dc @ się rozkrecila w nocy a wiec przyszła dwa dni wczesniej hmm i dobrze i źle Co do usunięcia konta Azulki to trochę ja rozumiem, wczoraj rozpoczął sie z @ mój 5 cykl starań i każdy był mega stresujący a to raczej nie sprzyja naszej płodności... Przykro mi ze tak ciężko musi to znosić ale trzymam mocno za nią kciuki i mam nadzieje ze w końcu odezwie się do nas z dobrymi wiadomościami. Lovi23 czekam z niecierpliwością na wynik bety :)
Chciałam wam cos pokazac :p od razu mowie nie jestem w ciazy bo dzis negatyw nastepny. Ale zostawilam sobie test poprzedni na polce i dzis chcialam wywalic oba i jednak jest prawda ze sie nie powinno czytać wynikow powyzej 10 min hehe :p chyba ze sie chce zobaczyc II Zobacz załącznik 929648
Jak tam @ przyszła?? Pytam bo trochę wystapila u nas synchronizacja a moja @ zamiast 3 przyszla 1

reklama
No dziewczyny witam jednak w 2 dc @ się rozkrecila w nocy a wiec przyszła dwa dni wczesniej hmm i dobrze i źle Co do usunięcia konta Azulki to trochę ja rozumiem, wczoraj rozpoczął sie z @ mój 5 cykl starań i każdy był mega stresujący a to raczej nie sprzyja naszej płodności... Przykro mi ze tak ciężko musi to znosić ale trzymam mocno za nią kciuki i mam nadzieje ze w końcu odezwie się do nas z dobrymi wiadomościami. Lovi23 czekam z niecierpliwością na wynik bety :)

Jak tam @ przyszła?? Pytam bo trochę wystapila u nas synchronizacja a moja @ zamiast 3 przyszla 1
Przyjdzie dzis pewnie bo mnie brzuch @ boli ;-)

Do góry