reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczynki [emoji176] Chciałabym Wam życzyć, aby ten nadchodzący rok był dla Was jeszcze lepszy niż ten który dziś kończymy [emoji176][emoji176] tym, które się starają o maleństwo życzę z całego serca, abyście ujrzały w końcu upragnione dwie kreseczki[emoji176][emoji176][emoji176][emoji176] a tym, które są już w ciąży życzę, aby to był spokojny stan dla Was i aby nasze maleństwa były zdrowe [emoji176][emoji176][emoji176][emoji176]
Dziękuję Mamuśka [emoji813] dla Ciebie i dziecinki zdrówka!

reklama
A ja Wam i sobie życzę, żeby w tym nadchodzącym roku, w biegu po upragniona fasolkę nie zatracić samych siebie. Żeby pamiętać, że jesteśmy też partnerkami/żonami, córkami, przyjaciółkami. Żeby nie żyć tylko od okresu do okresu. Bo życie jest zbyt krótkie. A fasolki do nas przyjdą. Naprawdę jestem przekonana, że wszystkie znajdziemy swoją drogę do zostania mamami. Szczęśliwego Nowego Roku moje wirtualne przyjaciółki :* :* :*

Ze jak ? [emoji849] oby to nie weszlo [emoji849]

My tez slubu nie mamy, raczej bysmy nie brali wcale ale kiedyś w przyszłości zwyczajnie trzeba bedzie zeby dzieki temu moj tz mógł sie stac prawnym opiekunem mlodego. Ale to odlegla bardzo odlegla przyszlosc no i na pewno u nas zadnego wesela nie bedzie. Ja to najchętniej tylko świadków, rodzicow tz bym zaprosila do urzedu a potem do domu, zadnej imprezy, obiadu.

No ja też jeśli już to cywilny , obiad i starczy :D

A ja Wam i sobie życzę, żeby w tym nadchodzącym roku, w biegu po upragniona fasolkę nie zatracić samych siebie. Żeby pamiętać, że jesteśmy też partnerkami/żonami, córkami, przyjaciółkami. Żeby nie żyć tylko od okresu do okresu. Bo życie jest zbyt krótkie. A fasolki do nas przyjdą. Naprawdę jestem przekonana, że wszystkie znajdziemy swoją drogę do zostania mamami. Szczęśliwego Nowego Roku moje wirtualne przyjaciółki :* :* :*

Tobie życzę tego samego :) Abyś doczekała swojej ukochanej fasolki :D Szczęśliwego , Nowego Roku ;**

Kochane! Życzę Wam wszystkim aby w nowym roku dopisywało zdrowie, aby każdy dzień był szczęśliwy, żebyście miały jak najmniej trosk. Dziewczynom w ciąży spokojnego czasu do porodu, porodu znośnego i zdrowych dzieciaczków, niech ciążowe dolegliwości jak najmniej doskwierały! A staraczkom życzę aby 2019 przywitał was dwoma kreseczkami. :)

Dziękuję i oczywiście z wzajemnością , abyś zobaczyła II kreseczki , doczekała 9 miesiąca, porodu i przytuliła swojego maluszka :):yes:

reklama
Dziewczyny, wam wszystkim i kazdej z osobna chce życzyć udanej zabawy sylwestrowej, Szczesliwego Nowwgo Roku !!
Wszystkim ciezarowkom spokojnego czasu ciąży i lagodnego porodu[emoji6]a tym nadal czekajacym na dwie kreski oby ten rok 2019 w koncu je wam przyniósł [emoji4]
Wszystkiego dobrego dziewczynki [emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry