reklama
Kochana [emoji8] Wzajemnie i dziękuję!A ja Wam i sobie życzę, żeby w tym nadchodzącym roku, w biegu po upragniona fasolkę nie zatracić samych siebie. Żeby pamiętać, że jesteśmy też partnerkami/żonami, córkami, przyjaciółkami. Żeby nie żyć tylko od okresu do okresu. Bo życie jest zbyt krótkie. A fasolki do nas przyjdą. Naprawdę jestem przekonana, że wszystkie znajdziemy swoją drogę do zostania mamami. Szczęśliwego Nowego Roku moje wirtualne przyjaciółki :* :* :*
Dżasta :)
Fanka BB :)
W ogóle jak rząd może stwierdzać życie w grzechu?! Religia to każdego osobista sprawa! Kościół nie powinien wtrącać się do polityki a polityka nie powinna wciągać kościoła w swoje sprawy! W takim razie ateiści, którzy są po apostazji powinni być zwolnieni z tego podatku. Nie obowiązują ateistów zasady kościoła. W ogóle to jest chore, ten cały podatek! W Polsce rząd próbuje inwigilować swoich obywateli już pod każdym względem!
No za mało ściągają podatków jeszcze i muszą od innej strony wyciągnąć jeszcze więcej
Dżasta :)
Ej ale to przeciez nie prawda [emoji14] gorzej jesli nasz rzad rzeczywiście wpadnie na taki pomysl [emoji57]
No oby tak nie było !
MasterKa
Dziękujemy [emoji176][emoji176]
Dziękuję Mamuśka [emoji813] dla Ciebie i dziecinki zdrówka!
MasterKa
A o tym to nie słyszałam [emoji848][emoji848]
Wiecie szukałam tego Martini i nie znalazłam , nie wiem jak wgląda
Kupiłam dla odmiany jakiś Totino Zumba&White flower - z czarnym bzem, miętą i limonką (zobaczymy co to za hit )
reklama