reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A zamawiałaś catering czy sama wszystko przygotowywałaś ?
Sama robilam wszystko. Bylam zapisana do grupy z pomysłami na potrawy w poście i w sumie to mi duzo ulatwiło. Kombinowalam tak, zeby robiac cos dla chłopaków stworzyc cos podobnego dla mnie. Np robiłam gołąbki to swoje nadziewalam samym szpinakiem i robiłam sobie sos pomidorowy. Tzn wiadomo bez zabielania. Frytki robilam z dyni bo z innych warzyw mi nie smakowaly. Jadlam duzo leczo i kapusty bo te potrawy uwielbiam.

reklama
Ja tak samo. Testuje 31.12 [emoji16] niby były tylko 2 [emoji813]️ przed owu, ale może... jakimś cudem ;)
U mnie ❤ było trzy dni przed i dzień po owulacji wiec tez raczej liczę na cud ;)
A teraz napisze wam jaka ze mnie desperatka będziecie się śmiały w głos. A wiec jak wczoraj się przyznalam zrobiłam test w 24 dc i teoretycznie biało choć ja się upierałam ze coś tam widzę:yes: dziś zmierzylam tempke i 37 i cala w radości ze nie spada wygrzebalam test i okazało się ze jest cień mojej kreski szkoda tylko ze dzis juz niewazny. Wariatka ze mnie

U mnie [emoji173] było trzy dni przed i dzień po owulacji wiec tez raczej liczę na cud ;)
A teraz napisze wam jaka ze mnie desperatka będziecie się śmiały w głos. A wiec jak wczoraj się przyznalam zrobiłam test w 24 dc i teoretycznie biało choć ja się upierałam ze coś tam widzę:yes: dziś zmierzylam tempke i 37 i cala w radości ze nie spada wygrzebalam test i okazało się ze jest cień mojej kreski szkoda tylko ze dzis juz niewazny. Wariatka ze mnie
Oby cień zamienił się w grubą kreskę [emoji4]

Mam 27dc. 4dni do @ i .... zrobiłam test i .... jak to kiedyś jedna z dziewczyn napisała na forum "białe jak koszula starego Chajzera" [emoji53][emoji53]

reklama
Do góry