umi2
Fanka BB :)
A ja dalej czekam na okres. Temperatura już spadla ponizej linii, mokro mi jakby jakis wodospad sie włączył. Chyba rozkreci sie dopiero jutro, a dzis moze jakies plamienie będzie. Niby wiedzialam ze nic z tego, a tak mnie dzisiaj jakos wkurza ten cykl.
Najzabawniejsze jest to, ze niby zalozyłam pół roku starań, ale tak na prawde myslalam ze się uda w max 3. Tym bardziej ze z synem wystarczyl doslownie jeden stosunek. Jeden jedyny. Moze to klucz do sukcesu. Wyposzczenie sie i bum, jeden zloty strzał?
Najzabawniejsze jest to, ze niby zalozyłam pół roku starań, ale tak na prawde myslalam ze się uda w max 3. Tym bardziej ze z synem wystarczyl doslownie jeden stosunek. Jeden jedyny. Moze to klucz do sukcesu. Wyposzczenie sie i bum, jeden zloty strzał?
Mnie pozytywny test wyszedl dopiero ponad tydzien po terminie @, a i tak myślalam ze to jakis wadliwy test, taki slaby byl ten cien.Mam 27dc. 4dni do @ i .... zrobiłam test i .... jak to kiedyś jedna z dziewczyn napisała na forum "białe jak koszula starego Chajzera" [emoji53][emoji53]
Poczekaj jeszcze dziś do Ciebie dołacze.No to ja witam jeszcze stary rok w kolejnym juz nawet nie wiem ktorym cyklu,chociaz mi cialo zadnych zludzen nie robilo,fakt okres jest dwa dni szybciej...co miesiac jest dwa dni szybciej lub jeden??chyba sobie odpuszcze do marca