reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Może jakiś Apap przeciwbólowy ?
Da się wytrzymać :-) najgorzej jak stoję dłużej....
Ja na ogół nie biorę leków, pół apapu biorę przy @ jak już mam naprawdę silne bóle brzucha że aż robi mi się słabo i po pół godzinie jest już lepiej, nawet podczas przeziębienia nic nie biorę i prawie wogole nie choruje ;-)

reklama
Da się wytrzymać :-) najgorzej jak stoję dłużej....
Ja na ogół nie biorę leków, pół apapu biorę przy @ jak już mam naprawdę silne bóle brzucha że aż robi mi się słabo i po pół godzinie jest już lepiej, nawet podczas przeziębienia nic nie biorę i prawie wogole nie choruje ;-)
Zazdro [emoji54] ja po porodzie zaczelam miec tak okropne bóle przy @ ze mi często i 2 tabletki ketonalu dziennie nie pomagaly [emoji849]

Ja tak samo myslalam! Wedlug moich rozmyslen majac te 18-20 lat ja juz w moim wieku powinnam miec conajmniej dwojke dzieciaków![emoji13] a tu nawet z jednym nie wychodzi
Ja dlatego czasem myślę, że to forum to dla mnie zbyt lekki kaliber. Tu dziewczyny przychodzą, zaciążają i odchodzą, a nawet jak dłużej się starają to mają już dziecko, a to jednak inna sytuacja. Z drugiej strony jest tu tak fajna atmosfera, że nie chce się przenosić na inne. :sad:

Ja przy @ zawsze biorę 1 dnia i to te mocne bo nie mogę wytrzymać z bólu
Ja przed urodzeniem synka,to potrafilam isc do lazienki w pracy i polozyc sie na podlodze i tak lezec w bolu 10 minut.a po porodzie naturalnym nic mnie juz nie boli,jakis plus:)tak jakby wszystkie bole okresowe sie skumulowaly podczas porodu i cialko stwierdzilo-no dobra juz cie nie bedziemy wiecej meczyc;)

Ja dlatego czasem myślę, że to forum to dla mnie zbyt lekki kaliber. Tu dziewczyny przychodzą, zaciążają i odchodzą, a nawet jak dłużej się starają to mają już dziecko, a to jednak inna sytuacja. Z drugiej strony jest tu tak fajna atmosfera, że nie chce się przenosić na inne. :sad:
No i dobrze,zostan z Nami:)

reklama
U mnie okres to 3 dni na przeciwbólowych, 1 dzień na pyralginie. Wcześniej zawsze ketonal. U mnie to rodzinne, po 1 ciąży przechodzi. Zdarzało mi się wymiotować i mdleć z bólu, jak wzięłam za późno tabletki.

Do góry