reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A u mnie 24dc, i mialam troszkę kremowego sluzu jak kawa z mlekiem. Kurczę oby nie jakies plamienia bo tego nigdy nie mialam tylko od razu okres przychodził. Wedlug apki 6 dni do okresu, ale bedzie wcześniej skubany[emoji13]
No i ogolnie to bardzooo mi mokro[emoji13] oby nie jakas infekcja

reklama
A u mnie 24dc, i mialam troszkę kremowego sluzu jak kawa z mlekiem. Kurczę oby nie jakies plamienia bo tego nigdy nie mialam tylko od razu okres przychodził. Wedlug apki 6 dni do okresu, ale bedzie wcześniej skubany[emoji13]
No i ogolnie to bardzooo mi mokro[emoji13] oby nie jakas infekcja
Ohoho.... [emoji16] Czyzby prezent pod choinkę?.[emoji7]

Dzień dobry Ja już po pobraniu krwi i zakupach [emoji14] pierwszy raz nawet nie poczułam jak mi pobierala [emoji854] ciekawe jak tam moje tsh.. mam nadzieje ze jakos ladnie spadlo [emoji120]
No i mlodemu juz prezent kupiony, dostanie grę spadajace małpki, gry z trefl Skojarzenia i Liczymy i wielkie terenowe auto na pilota [emoji854] bedzie jezdzil [emoji28]
Tz mamie jeszcze kupilam ladne rekawiczki i kubek termiczny z napisem mialam wypic mleko a pije prosecco [emoji14] i tz tacie podobny tylko z napisem kubek prawdziwego władcy [emoji14]

Dzień dobry Ja już po pobraniu krwi i zakupach [emoji14] pierwszy raz nawet nie poczułam jak mi pobierala [emoji854] ciekawe jak tam moje tsh.. mam nadzieje ze jakos ladnie spadlo [emoji120]
No i mlodemu juz prezent kupiony, dostanie grę spadajace małpki, gry z trefl Skojarzenia i Liczymy i wielkie terenowe auto na pilota [emoji854] bedzie jezdzil [emoji28]
Tz mamie jeszcze kupilam ladne rekawiczki i kubek termiczny z napisem mialam wypic mleko a pije prosecco [emoji14] i tz tacie podobny tylko z napisem kubek prawdziwego władcy [emoji14]
Byłam wczoraj w empiku i tam było sporo kubków z różnymi wzorami i śmiesznymi tekstami :)

Na razie mi kazal do poniedziałku ale ostatnio pamietam jak bylam mowil o 5 dniach.

I mowilam ze mialam 1 raz takie plamienia to mowil ze mi moze cos na progesteron da
Ja ostatnio miałam 3 dni plamień przed @ .. Kiedy bada się progesteron? 7dni po owu?
Chyba sobie zbadam :D dobrze, że mamy synchronizację bo ty chodzisz do lekarza a ja mam informację :D :D :D :D

Super , ja też już prezenty mam [emoji16] Mężowi kupiłam płaszcz zimowy , ciekawe czy mu się spodoba [emoji6] bo mi sie podoba [emoji23]Młodej kupiłam kostkę interaktywną, jakiś tam labirynt z koralikami i zestaw sukieneczka i bluzeczka. [emoji7]
Screenshot_20181214-215148_Samsung%20Internet.jpeg

Załączniki

• Screenshot_20181214-215148_Samsung%20Internet.jpeg
    Screenshot_20181214-215148_Samsung%20Internet.jpeg
    19,5 KB · Wyświetleń: 345
reklama
Ja ostatnio miałam 3 dni plamień przed @ .. Kiedy bada się progesteron? 7dni po owu?
Chyba sobie zbadam :D dobrze, że mamy synchronizację bo ty chodzisz do lekarza a ja mam informację :D :D :D :D
No ja wlasnie tez a nigdy tyle nie plamilam przed @ ..Tylko ze wlasnie ja mialam progesteron 7dpo dobry... no ale widocznie moze potem mi za drastycznie spada nie wiem [emoji39] powiedzial ze najpierw zobaczymy te pecherzyki a potem mi najwyzej cos zapisze ;-) w sumie jeszcze nie wie cp z tymi polipami wiec co rusz to co innego wychodzi [emoji39]

Do góry