reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Tak troche z innej beczki,pare z was ma mezow na wyjazdach,myslicie ze oni sobie tam recznie nie pomagaja jak was nie ma? Ja wiem ze moj sobie recznie robi i nie mam z tym problemu,ale ma zakaz robienia jak mamy plodne dni,nawet mu mowi ze ma dzis nie dusic kurczaka hehe,bo sie boje ze plemniki beda nie dojzale.Moj ma mega poped sexualny i wiem o tym,ale czasem mysle ze jak zaczelismy starania ze on sobie pomagal sam tez i nie bylo dorodnych plemnikow juz dla mnie.A facet nie zawsze sie przyzna ze sobie pomaga.Taka tylko mysl.:)
Mój raczej spokojny w tym temacie. Jak był na dłuższym wyjeździe to zdarzało się z moją pomocą przez whatsappa[emoji12] Ale z krótkich wyjazdów wraca wyposzczony, zresztą to delegacje gdzie ma strasznie dużo pracy i myślę że po prostu nie miałby czasu ani siły na to.
Dziewczyny ja po wizycie serducha nie było jeszcze kazał gin przyjść 14.12 wtedy juz powinno być i wtedy założy kartę ciąży na jego oko fasola rośnie zdrowo i prawidłowo ale to była wizyta na NFZ więc cudów się nie spodziewałam 13go idę prywatnie i mam nadzieję że serducho już będzie wtedy to będzie równo 7 t także dalej w oczekiwaniu
Za tydzień już na bank będzie serduszko[emoji173] [emoji173]
Kochane taki test mi wyszedł 7 dni po owulacji ..Zobacz załącznik 922216
Zasada jest - po pierwszym pozytywnym już się nie powinno robić. Nic ci to w sumie nie powie.
Bo ja przez 18 lat nigdy w życiu nie dostalam okresu pozniej niz 28dni chyba ze bylam w ciąży:tak: a jezeli owu bedzie pozniej to okres też wiec raczej obstawiam ze cykl bez owu jest no chyba ze pierwszy raz bede miala pozniej bo ostatnio sie zadzylo ze dostalam okres o tydzie za wczesnie tez pierwszy raz bo owu byla 6 a 7 dc.
Ostatnio miałaś pierwszy skrocony, to teraz czas na pierwszy wydłużony[emoji6] Nasze ciało chyba wie że się staramy i płata figle
Dziękuję Azulka :) to kiedy najwcześniej zrobić mam 9-10 dni do @:)
Za 9-10 dni, w dzień@!

reklama
@umi2 30-45 dni. Dostałam od gin zalecenie brać duphaston od 16 dc. I po 1 @ od porodu zaczęłam tak brać i czuję że zablokowałam sobie owulacje bo tak wcześnie nigdy nie miałam i teraz będę obserwować kiedy będzie owu i zacznę brać dwa dni po niej :) a w ogóle to jestem zła że go wzięłam bo mogłam sprawdzić jak sama by przyszła. Może po porodzie by się wyregulowalo.

Mój raczej spokojny w tym temacie. Jak był na dłuższym wyjeździe to zdarzało się z moją pomocą przez whatsappa[emoji12] Ale z krótkich wyjazdów wraca wyposzczony, zresztą to delegacje gdzie ma strasznie dużo pracy i myślę że po prostu nie miałby czasu ani siły na to.Za tydzień już na bank będzie serduszko[emoji173] [emoji173] Zasada jest - po pierwszym pozytywnym już się nie powinno robić. Nic ci to w sumie nie powie.Ostatnio miałaś pierwszy skrocony, to teraz czas na pierwszy wydłużony[emoji6] Nasze ciało chyba wie że się staramy i płata figleZa 9-10 dni, w dzień@!
Masakra ten czas się tak dłuży:( Ale trzeba być cierpliwym:)

Tylko o dziewczynce marzę! [emoji166][emoji177] takiej małej Tosi mi do szczęścia brakuje. Wiem, że jesli bedxie chłopiec to i tak bede go kochać, ale tu chodzi o poczucie spełnienia. Brak córki jednak dał o sobie znać i pomimo dużych sprzeciwów ze nie chce wiecej dzieci, jednak staramy sie o trzecie. Chyba jakas podświadomość daje sie we znaki.
To u mnie jest to samo:-) :)

Dalej lekko plamie i tyle... nigdy tak nie mialam najwyzej 1 dzien i przychodzil wodospad :p wiec juz nie wiem bo dzis 3 dzien... jutro zrobie test a jak bialo to czekam na @ jak nie przyjdzie do pon to pojde na bete.. ale caly czas boli mnie jajnik jak przed @ wiec pewnie mnie zaskoczy z potrójną siłą

reklama
Dalej lekko plamie i tyle... nigdy tak nie mialam najwyzej 1 dzien i przychodzil wodospad :p wiec juz nie wiem bo dzis 3 dzien... jutro zrobie test a jak bialo to czekam na @ jak nie przyjdzie do pon to pojde na bete.. ale caly czas boli mnie jajnik jak przed @ wiec pewnie mnie zaskoczy z potrójną siłą
Trzymam kciuki za II !!!!!!!! Będę przeszczęśliwa <3

Do góry