reklama
MasterKa
Fanka BB :)
Nie, mój jest spokojny jeżeli chodzi o robótki ręczne [emoji23] wiadono, że ma chcice, ale stwierdził, że woli wariatów dla mnie zostawić niż bezproduktywnie się ich pozbyć [emoji23]Tak troche z innej beczki,pare z was ma mezow na wyjazdach,myslicie ze oni sobie tam recznie nie pomagaja jak was nie ma? Ja wiem ze moj sobie recznie robi i nie mam z tym problemu,ale ma zakaz robienia jak mamy plodne dni,nawet mu mowi ze ma dzis nie dusic kurczaka hehe,bo sie boje ze plemniki beda nie dojzale.Moj ma mega poped sexualny i wiem o tym,ale czasem mysle ze jak zaczelismy starania ze on sobie pomagal sam tez i nie bylo dorodnych plemnikow juz dla mnie.A facet nie zawsze sie przyzna ze sobie pomaga.Taka tylko mysl.
umi2
Ja widzialam na innym forum jak dziewczynom wychodzily testy juz 8dpo, a inne miały negatywy do samego dnia spodziewanej miesiaczki a nawet 2-3 dni po terminie.To kiedy robić test ciazowy najlepiej
Jesli raz przyszla wczesniej owulacja to teraz dla równowagi moze być kilka dni później. Ja ogólnie mam ruchomą owulacje więc jestem przyzwyczajona ze mam ją miedzy 15 a 23 dc. Ale raz też myslalam ze mam cykl bezowulacyjny bo nastąpilo przygotowanie do owulacji śluzy i te sprawy a owulacji nie bylo. Przyszla dopiero 34 dc. Czyli wtedy gdy teoretycznie powinnam mysleć o @.Bo ja przez 18 lat nigdy w życiu nie dostalam okresu pozniej niz 28dni chyba ze bylam w ciąży a jezeli owu bedzie pozniej to okres też wiec raczej obstawiam ze cykl bez owu jest no chyba ze pierwszy raz bede miala pozniej bo ostatnio sie zadzylo ze dostalam okres o tydzie za wczesnie tez pierwszy raz bo owu byla 6 a 7 dc.
Trzeba było go nie uświadamiać. [emoji23] oby się udało conajmniej jedno[emoji6].Wczoraj mimo zmęczenia mój kochany dal rade choć nie ukrywam ze chyba się przerazil kiedy naczytał się o mozliwosci ciąży blizniaczej
MOTYLEK66
Dziękuję umi to jeszcze czekamJa widzialam na innym forum jak dziewczynom wychodzily testy juz 8dpo, a inne miały negatywy do samego dnia spodziewanej miesiaczki a nawet 2-3 dni po terminie. Jesli raz przyszla wczesniej owulacja to teraz dla równowagi moze być kilka dni później. Ja ogólnie mam ruchomą owulacje więc jestem przyzwyczajona ze mam ją miedzy 15 a 23 dc. Ale raz też myslalam ze mam cykl bezowulacyjny bo nastąpilo przygotowanie do owulacji śluzy i te sprawy a owulacji nie bylo. Przyszla dopiero 34 dc. Czyli wtedy gdy teoretycznie powinnam mysleć o @.Trzeba było go nie uświadamiać. [emoji23] oby się udało conajmniej jedno[emoji6].
1
185097
Gość
Motylek na test ciazowy zdecydowanie za wcześnie. Ja tez czasami po owulacji robilam sobie testy i wychodziły pzytywne, po prostu czasami jormon LH dluzej sie utrzymuje.
Ja widzialam testy owulacyjne które pokazywaly ciążę, i te kreski testowe były bardzo ale to bardzo bardzo ciemne.
Ja widzialam testy owulacyjne które pokazywaly ciążę, i te kreski testowe były bardzo ale to bardzo bardzo ciemne.
Jola90
Tez mam nadzieje ze uda się chociaż jedno kurcze to z przyplywu emocji byłam tak szczęśliwa ze wszystko mu zaraz wychlapalamJa widzialam na innym forum jak dziewczynom wychodzily testy juz 8dpo, a inne miały negatywy do samego dnia spodziewanej miesiaczki a nawet 2-3 dni po terminie. Jesli raz przyszla wczesniej owulacja to teraz dla równowagi moze być kilka dni później. Ja ogólnie mam ruchomą owulacje więc jestem przyzwyczajona ze mam ją miedzy 15 a 23 dc. Ale raz też myslalam ze mam cykl bezowulacyjny bo nastąpilo przygotowanie do owulacji śluzy i te sprawy a owulacji nie bylo. Przyszla dopiero 34 dc. Czyli wtedy gdy teoretycznie powinnam mysleć o @.Trzeba było go nie uświadamiać. [emoji23] oby się udało conajmniej jedno[emoji6].
martoosia04
Widzę, że temat wymarzonych odstępów między dziećmi już był, to ja zapytam o wymarzoną płeć. Macie jakieś preferencje, czy jest Wam to zupełnie obojętne ?
Tylko o dziewczynce marzę! [emoji166][emoji177] takiej małej Tosi mi do szczęścia brakuje. Wiem, że jesli bedxie chłopiec to i tak bede go kochać, ale tu chodzi o poczucie spełnienia. Brak córki jednak dał o sobie znać i pomimo dużych sprzeciwów ze nie chce wiecej dzieci, jednak staramy sie o trzecie. Chyba jakas podświadomość daje sie we znaki.
MOTYLEK66
Dziękuję Azulka to kiedy najwcześniej zrobić mam 9-10 dni do @Motylek na test ciazowy zdecydowanie za wcześnie. Ja tez czasami po owulacji robilam sobie testy i wychodziły pzytywne, po prostu czasami jormon LH dluzej sie utrzymuje.
reklama
umi2
A długie masz cykle? Ja tez sie pocieszam, ze wazne ze owulacja wystepuje. A juz kiedy no to cóż. Trzeba obserwowac.Zazdroszczę Wam regularnych cykli, ja zawsze miałam problem z tym. Ale pocieszam się że owulacja jednak jest
Hi hi no coz. Taka okazja często sie nie zdarza[emoji6]. Tzn jedna owulacja a tu jakby dwie na raz.Tez mam nadzieje ze uda się chociaż jedno kurcze to z przyplywu emocji byłam tak szczęśliwa ze wszystko mu zaraz wychlapalam