flor87
Fanka BB :)
Haha dzieki przekochana jestes :-**** zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji16][emoji6]Trzymam kciuki za II !!!!!!!! Będę przeszczęśliwa <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha dzieki przekochana jestes :-**** zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji16][emoji6]Trzymam kciuki za II !!!!!!!! Będę przeszczęśliwa <3
Kup Ja też widziałam w LIDLU mikro sweterki! Przesłodkie!W Lidlu widzialam w gazetce sa fajne body takie koronkowe, rozne rodzaje po 29.99 i mysle czy kupić?[emoji5]
Ma któraś z lidla takie cuda, warto kupic?
Kiedyś kupiłam takie czerwone jestem bardzo zadowolona a moj M jeszcze bardziej także kupujW Lidlu widzialam w gazetce sa fajne body takie koronkowe, rozne rodzaje po 29.99 i mysle czy kupić?[emoji5]
Pytanie czy będą[emoji5] bo tam zawsze rzuca na sklep kilka sztuk i tyleKup Ja też widziałam w LIDLU mikro sweterki! Przesłodkie!
Witaj!Dzięki! :*
Mam za sobą jedno poronienie i poród przedwczesny 23 tydz. Z powodu infekcji który wydarzył się w tym roku w sierpniu. Dostaliśmy zielone swiatelko że możemy się starać o dziecko i właśnie jestem w 1 cyklu starań. Czekam na @, brałam duphaston od 16 dc, @brak a raz dwa razy na dzień zdarzy się że mam zabarwiony śluz. Już wariuje, ale czekam. Dużo już przeszliśmy, ze strata córki ciężko się pogodzić, ale ciągle mam nadzieję że uda nam się i urodzie o czasie zdrowego bobasa
Jako pierwszego chciałabym chłopca, nie wiem dlaczego. Najlepszy byłby pakiet- chłopiec + dziewczynka A co będzie to przyjmę z radością i będę kochać jak swojeWidzę, że temat wymarzonych odstępów między dziećmi już był, to ja zapytam o wymarzoną płeć. Macie jakieś preferencje, czy jest Wam to zupełnie obojętne ?
Też mi się podobają, ale obawiam się, że zanim się zbiorę do Lidla to już nie będzie.W Lidlu widzialam w gazetce sa fajne body takie koronkowe, rozne rodzaje po 29.99 i mysle czy kupić?[emoji5]