reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Do Świąt jeszcze 3 tygodnie, a wszędzie już takie kolejki ze szok! Ale moze dlatego ze jutro Mikołaj[emoji318]
Ja sobie kupiłam parę szmatek za grosze i jestem zadowolona[emoji16]

A ja dziś w LIDLU kupiłam szklaneczki termiczne do kawy :D
120811_1.jpg

Załączniki

• 120811_1.jpg
    120811_1.jpg
    59,7 KB · Wyświetleń: 349
W Lidlu widzialam w gazetce sa fajne body takie koronkowe, rozne rodzaje po 29.99 i mysle czy kupić?[emoji5]
Ma któraś z lidla takie cuda, warto kupic?

To bordowe mi sie podoba[emoji179]
Screenshot_2018-12-05-15-29-45.jpeg
Screenshot_2018-12-05-15-29-53.jpeg

Załączniki

• Screenshot_2018-12-05-15-29-45.jpeg
    Screenshot_2018-12-05-15-29-45.jpeg
    43,6 KB · Wyświetleń: 347
  • Screenshot_2018-12-05-15-29-53.jpeg
    Screenshot_2018-12-05-15-29-53.jpeg
    53,5 KB · Wyświetleń: 345
Super sexy! Widziałam z mężem reklamę :D to mój mąż od razu "kup"!!!!!!!! hahaha ale na mnie na pewno nie będzie pasować

reklama
Dzięki! :*
Mam za sobą jedno poronienie i poród przedwczesny 23 tydz. Z powodu infekcji który wydarzył się w tym roku w sierpniu.:( Dostaliśmy zielone swiatelko że możemy się starać o dziecko i właśnie jestem w 1 cyklu starań. Czekam na @, brałam duphaston od 16 dc, @brak a raz dwa razy na dzień zdarzy się że mam zabarwiony śluz. Już wariuje, ale czekam. Dużo już przeszliśmy, ze strata córki ciężko się pogodzić, ale ciągle mam nadzieję że uda nam się i urodzie o czasie zdrowego bobasa:)
Witaj!
Przykro mi z powodu Twojej straty. Ale nie można się poddawać, bobasy do rozdania czekają na każdą z nas :)
Widzę, że temat wymarzonych odstępów między dziećmi już był, to ja zapytam o wymarzoną płeć. Macie jakieś preferencje, czy jest Wam to zupełnie obojętne ?
Jako pierwszego chciałabym chłopca, nie wiem dlaczego. Najlepszy byłby pakiet- chłopiec + dziewczynka :) A co będzie to przyjmę z radością i będę kochać jak swoje :D
W Lidlu widzialam w gazetce sa fajne body takie koronkowe, rozne rodzaje po 29.99 i mysle czy kupić?[emoji5]
Ma któraś z lidla takie cuda, warto kupic?
Też mi się podobają, ale obawiam się, że zanim się zbiorę do Lidla to już nie będzie.

Ale mam kiepskie dni ostatnio :( w pracy jakaś taka nuda, niewiele się dzieje. Do tego ciemno, zimno, ponuro. Wypijam hektolitry herbaty na rozgrzewkę. Niby się wysypiam a i tak w dzień chodzę mocno przymulona. Na czytaniu książek nie mogę się skupić, na oglądaniu filmów też nie. Jakaś taka maruda mi się załączyła.
Mógłby chociaż śnieg spaść, to by było przyjemniej na zewnątrz.
Ehhh byle do wiosny jakoś dotrwać.

Do góry