Maga_ch
Fanka BB :)
Mój raczej spokojny w tym temacie. Jak był na dłuższym wyjeździe to zdarzało się z moją pomocą przez whatsappa[emoji12] Ale z krótkich wyjazdów wraca wyposzczony, zresztą to delegacje gdzie ma strasznie dużo pracy i myślę że po prostu nie miałby czasu ani siły na to.Tak troche z innej beczki,pare z was ma mezow na wyjazdach,myslicie ze oni sobie tam recznie nie pomagaja jak was nie ma? Ja wiem ze moj sobie recznie robi i nie mam z tym problemu,ale ma zakaz robienia jak mamy plodne dni,nawet mu mowi ze ma dzis nie dusic kurczaka hehe,bo sie boje ze plemniki beda nie dojzale.Moj ma mega poped sexualny i wiem o tym,ale czasem mysle ze jak zaczelismy starania ze on sobie pomagal sam tez i nie bylo dorodnych plemnikow juz dla mnie.A facet nie zawsze sie przyzna ze sobie pomaga.Taka tylko mysl.![]()
Za tydzień już na bank będzie serduszko[emoji173] [emoji173]Dziewczyny ja po wizycie serducha nie było jeszcze kazał gin przyjść 14.12 wtedy juz powinno być i wtedy założy kartę ciąży na jego oko fasola rośnie zdrowo i prawidłowo ale to była wizyta na NFZ więc cudów się nie spodziewałam 13go idę prywatnie i mam nadzieję że serducho już będzie wtedy to będzie równo 7 t także dalej w oczekiwaniu
Zasada jest - po pierwszym pozytywnym już się nie powinno robić. Nic ci to w sumie nie powie.Kochane taki test mi wyszedł 7 dni po owulacji ..Zobacz załącznik 922216
Ostatnio miałaś pierwszy skrocony, to teraz czas na pierwszy wydłużony[emoji6] Nasze ciało chyba wie że się staramy i płata figleBo ja przez 18 lat nigdy w życiu nie dostalam okresu pozniej niz 28dni chyba ze bylam w ciążya jezeli owu bedzie pozniej to okres też wiec raczej obstawiam ze cykl bez owu jest no chyba ze pierwszy raz bede miala pozniej bo ostatnio sie zadzylo ze dostalam okres o tydzie za wczesnie tez pierwszy raz bo owu byla 6 a 7 dc.
Za 9-10 dni, w dzień@!Dziękuję Azulkato kiedy najwcześniej zrobić mam 9-10 dni do @
![]()