reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Cześć wieczorkiem :) witam nowe dziewczyny ;) u mnie już 2 dni po @ więc zaczynamy walkę od nowa, aplikacja mi pokazuje, że najbliższą @ mam dostać... w wigilię, do bani jak nie wiem co bo jak znów przylezie to będę mieć podły nastrój na święta. Kurcze chwilami mam myśli, że prędzej w totka wygram niż w tą ciszę zajdę

Cześć wieczorkiem :) witam nowe dziewczyny ;) u mnie już 2 dni po @ więc zaczynamy walkę od nowa, aplikacja mi pokazuje, że najbliższą @ mam dostać... w wigilię, do bani jak nie wiem co bo jak znów przylezie to będę mieć podły nastrój na święta. Kurcze chwilami mam myśli, że prędzej w totka wygram niż w tą ciszę zajdę
W ciszę to jakoś specjalnie się zachodzi ? :D uwielbiam te słowniki ;P

Ciążę miało być a nie ciszę :p

2dni przed tak :( dzisiaj juz mam 3 dzień. Kiedyś pytałam gina czy to normalne, a on mi powiedzial, że gdy plamienie przed okresem trwa 1-2dni to nie ma się czym przejmować...
Ja to mam tak że jak już mi się zacznie to leje się ale ja to mam krótki okres 2 dni mocny i potem 2-3 dni to już takie resztki

reklama
2dni przed tak :( dzisiaj juz mam 3 dzień. Kiedyś pytałam gina czy to normalne, a on mi powiedzial, że gdy plamienie przed okresem trwa 1-2dni to nie ma się czym przejmować...

Takie plamienia to możebyć niedomoga lutealna. Ja kiedyś też miałam plamienia, potem, przeczytałam, że pomóc może magney i b6 więc łykałam sobie i się poprawiło choć to może zbieg okoliczności. No ale magnez z b6 nie zaszkodzi:)

Do góry