reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Tak 1% a resztę miał dobra bardzo. Wrzucę ci fotkeZobacz załącznik 920558
Wy mieliście 185 mln plemnikow przy normie 39 mln, a u Nas przy takiej sanej normie bylo niecale 3 mln[emoji53] w dodatku u Was ruch jest piekny, u Nas marny[emoji53]
Wiec u Was przy tym 1% prawidłowych ciąża naturalna to byla kwestia czasu[emoji8] no i byla bo w ciazy jesteś[emoji8]
U Nas niestety nie jest tak kolorowo jak u Was[emoji19]

reklama
Wy mieliście 185 mln plemnikow przy normie 39 mln, a u Nas przy takiej sanej normie bylo niecale 3 mln[emoji53] w dodatku u Was ruch jest piekny, u Nas marny[emoji53]
Wiec u Was przy tym 1% prawidłowych ciąża naturalna to byla kwestia czasu[emoji8] no i byla bo w ciazy jesteś[emoji8]
U Nas niestety nie jest tak kolorowo jak u Was[emoji19]
Zobaczysz że u Was też się teraz poprawi
I jak leki na prawidłowa budowa dostał ? Jest poprawa ? Moj miał 2 a teraz 0 :/ ale w styczniu jedziemy na sprawdzenie
Mój brał fertilman, mace, ashwagandhe, salfazin, koenzym q10 100mg, l karnityna 1500mg, selen i omega 3. A przede wszystkim dostał bezwzględny zakaz picia alkoholu

Szwagierka, i już tyle potraw z tego jadłam i naprawdę super:) szaszłyki, sałatki , ciasta ciasto na pizze na początku"po co ci to" A teraz sama się przekonalam :) jeszcze ma 1 starsza córkę 10lat i bliźniaczki 3 latka i zupka i obiad w 30 min zrobione :) bo możesz jednocześnie gotować zupę i np na górze mięsko się dusi coś jak parowar :) dla mnie super i nie trzeba blenderow mikserow bp wszystko jest w jednym :) aa i jeszcze drinki są fajne i kawa mrożona:) bo niby noże ostrza się przez kostki lodu :)
To koktajle w tym te można robić ?

Zobaczysz że u Was też się teraz poprawiMój brał fertilman, mace, ashwagandhe, salfazin, koenzym q10 100mg, l karnityna 1500mg, selen i omega 3. A przede wszystkim dostał bezwzględny zakaz picia alkoholu

Wow no to niezłe moj dostał jakiś antybiotyk bo podejrzewali zapalenie jąder potem brał maść i tez fertilman, flegamine i jeszcze jakiś lek a pije się okazjonalnie. Długo po kuracji udało się ?

Zobaczysz że u Was też się teraz poprawiMój brał fertilman, mace, ashwagandhe, salfazin, koenzym q10 100mg, l karnityna 1500mg, selen i omega 3. A przede wszystkim dostał bezwzględny zakaz picia alkoholu
Czyli jednak potwierdza się z tym alkoholem to co słyszałam

reklama
Do góry