reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Jak ja bym chciala juz ten okres a nie czekac do 5 grudnia,bylo by super jakby mi sie przesunal o pare dni w ta lub w tamta to by mi bardziej pasowala z moja sytuacja rodzinna -swiateczna -plodnna hehe

Aaaa[emoji5] moj od razu do kubeczka sie spuszczal, a balam sie ze nie trafi[emoji13]
Też się bałam że mój gdzieś to rozleje albo nie podstawi kubeczka hehe. Na szczęście dał radę, a na to kolejne badanie co mial już mowil że pojedzie sam. A tu go ominęło, chociaż czasem z ciekawości chciałabym wiedzieć czy rzeczywiście się poprawiły czy znalazł się jeden rycerz na białym koniu który dał radę :)

Też się bałam że mój gdzieś to rozleje albo nie podstawi kubeczka hehe. Na szczęście dał radę, a na to kolejne badanie co mial już mowil że pojedzie sam. A tu go ominęło, chociaż czasem z ciekawości chciałabym wiedzieć czy rzeczywiście się poprawiły czy znalazł się jeden rycerz na białym koniu który dał radę :)
A u Was byl 1% prawidlowych plemnikow tylko tak? A jaka mieliscie liczbe wszystkich plemnikow?

reklama
A u Was byl 1% prawidlowych plemnikow tylko tak? A jaka mieliscie liczbe wszystkich plemnikow?
Tak 1% a resztę miał dobra bardzo. Wrzucę ci fotke
20181129_115536.jpeg

Załączniki

• 20181129_115536.jpeg
    20181129_115536.jpeg
    62 KB · Wyświetleń: 328
Do góry