1
185097
Gość
Czemu?[emoji5]Tutaj też było przystosowane bo robiliśmy badania w klinice, ale ja nie chciałam wchodzić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu?[emoji5]Tutaj też było przystosowane bo robiliśmy badania w klinice, ale ja nie chciałam wchodzić
Że tak powiem ja mu ręcznie nie pomogę, wolałam żeby sam to szybko ogarnął. A z ta prezerwatywa to też tak dziwnie. Wydaje mi się że moja obecność była tam zbędna. Poradził sobie sam [emoji14]Czemu?[emoji5]
Z prezerwatywa?[emoji5]Że tak powiem ja mu ręcznie nie pomogę, wolałam żeby sam to szybko ogarnął. A z ta prezerwatywa to też tak dziwnie. Wydaje mi się że moja obecność była tam zbędna. Poradził sobie sam [emoji14]
Tak są takie specjalne do zbierania nasienia.Z prezerwatywa?[emoji5]
Aaaa[emoji5] moj od razu do kubeczka sie spuszczal, a balam sie ze nie trafi[emoji13]Tak są takie specjalne do zbierania nasienia.
Też się bałam że mój gdzieś to rozleje albo nie podstawi kubeczka hehe. Na szczęście dał radę, a na to kolejne badanie co mial już mowil że pojedzie sam. A tu go ominęło, chociaż czasem z ciekawości chciałabym wiedzieć czy rzeczywiście się poprawiły czy znalazł się jeden rycerz na białym koniu który dał radęAaaa[emoji5] moj od razu do kubeczka sie spuszczal, a balam sie ze nie trafi[emoji13]
A u Was byl 1% prawidlowych plemnikow tylko tak? A jaka mieliscie liczbe wszystkich plemnikow?Też się bałam że mój gdzieś to rozleje albo nie podstawi kubeczka hehe. Na szczęście dał radę, a na to kolejne badanie co mial już mowil że pojedzie sam. A tu go ominęło, chociaż czasem z ciekawości chciałabym wiedzieć czy rzeczywiście się poprawiły czy znalazł się jeden rycerz na białym koniu który dał radę
Tak 1% a resztę miał dobra bardzo. Wrzucę ci fotkeA u Was byl 1% prawidlowych plemnikow tylko tak? A jaka mieliscie liczbe wszystkich plemnikow?