Jak wakacje? Jeszcze trwają? synchron zdecydowanie!Zadnych czarnych mysli, będą II bo musi byc synchron II II [emoji1787][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wakacje? Jeszcze trwają? synchron zdecydowanie!Zadnych czarnych mysli, będą II bo musi byc synchron II II [emoji1787][emoji23]
Ja zrobilam tak samo. Powiedzialam mezowi ze dzis dzwonię i go umawiam, zrobil oczy jak 5 zl ale zgodzil sie bez problemu. Ich czasami trzeba postawic przed faktem dokonanymJa swojego sama umówiłam i poszedł. Gdyby miał to zrobić sam to pewnie do tej pory by nie zrobił
No wlasnie potrzebuje. Mam nadzieje ze to nie bedzie zbyt dlugo trwalo i szybko pojaei sie fasolka. A bralam antykoncepcyjne przez kilkanascie lat i nie robilam przerw na okresy tylko ciurkiem. Po prawie 20 latach wiem ze ogranizm musi sie przestawić. Po odstawieniu tabletek i przy pomocy lekarza po 3 miesiach dostalam dopiero okresu. Cieszylam sie jak dziecko. Az sie poplakałam. Zobacz jak to sie zmienia człekowi [emoji16] Ale teraz z tego @ nie ciesze sie bo juz miala byc fasolka
Juz dzis wrocilam i marzne ale cóż przynajmniej o niczym nie myslalam..i odpoczelamJak wakacje? Jeszcze trwają? synchron zdecydowanie!
To w sumie jak ty zrobisz test w sobotę to ja juz nie musze hahahJak wakacje? Jeszcze trwają? synchron zdecydowanie!
Tak od pierwszego dnia po odstawieniu tabsów jestem pod opieką lekarza. Raz, dwa razy w tygodniu jestem u niego w gabinecie albo do szpitala kaze mi przyjezdzac do siebie. Kartoteke mam już solidną i wszystkie badania. U drugiego na wyjezdzie bylam i wszystko potwierdzil. Wiec wiem ze jestem w dobrych rekach.. ale strasznie niecierpliwaDaj sobie czas i swojemu organizmowi... te 20 lat bez okresu to naprawdę duży szok dla organizmu...
Ja słyszałam z opowiadań, że jak się robi te przerwy pół roczne od tabletek antykoncepcyjnych to w tym czasie najczęściej zachodzi się w ciążę, ale jak TY nie miałam ani okresu, ani żadnych przerw to nie wiem jak to wtedy funkcjonuje - ale pewne jest to , że Twój organizm musi się przestawić - a robiłaś jakieś badania? Byłaś na monitoringu sprawdzić czy wszystko jest ok i działa jak trzeba po tym odstawieniu ?
Dokładnie, chciał tylko żebym z nim pojechała. Ale nie wchodziłam do pokoju tylko czekałam w poczekalniJa zrobilam tak samo. Powiedzialam mezowi ze dzis dzwonię i go umawiam, zrobil oczy jak 5 zl ale zgodzil sie bez problemu. Ich czasami trzeba postawic przed faktem dokonanym
Ja akurat wchodzilam. Bo to byl pokoj przystosowaby do tego typu badan, w budynku na przeciwko przychodni i to w piwnicach. Wiec mielismy swobode dzialania z zachowaniem intymnosci[emoji5]Dokładnie, chciał tylko żebym z nim pojechała. Ale nie wchodziłam do pokoju tylko czekałam w poczekalni
Ile sie starasz?czy juz pisalas ale nie pamietam sorkiNo wlasnie potrzebuje. Mam nadzieje ze to nie bedzie zbyt dlugo trwalo i szybko pojaei sie fasolka. A bralam antykoncepcyjne przez kilkanascie lat i nie robilam przerw na okresy tylko ciurkiem. Po prawie 20 latach wiem ze ogranizm musi sie przestawić. Po odstawieniu tabletek i przy pomocy lekarza po 3 miesiach dostalam dopiero okresu. Cieszylam sie jak dziecko. Az sie poplakałam. Zobacz jak to sie zmienia człekowi [emoji16] Ale teraz z tego @ nie ciesze sie bo juz miala byc fasolka
Tutaj też było przystosowane bo robiliśmy badania w klinice, ale ja nie chciałam wchodzićJa akurat wchodzilam. Bo to byl pokoj przystosowaby do tego typu badan, w budynku na przeciwko przychodni i to w piwnicach. Wiec mielismy swobode dzialania z zachowaniem intymnosci[emoji5]