reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Kurczę nie mam wyników bo są u lekarza w karcie. Posiew tez był czysty u męża tylko pobolewal go czasem prawe jądro. A czas upłynnienia na pierwszym badaniu miał 15 min. Wyślę zdjęcie starych badań bo z marca a teraz robiliśmy we wrześniu ja zaczął się leczyć Zobacz załącznik 920609
Nie takie najgorsze te wyniki. Dziwne że dał antybiotyk na ból jądra. Ale ja nie jestem lekarzem to się nie wypowiem

reklama
Nie takie najgorsze te wyniki. Dziwne że dał antybiotyk na ból jądra. Ale ja nie jestem lekarzem to się nie wypowiem

Nie pamietam teraz jak się nazywały ten antybiotyk ale fakt faktem bólu już nie ma po nim musiał brać maść na grzybice bo był podatny ale naszczescie nic nie było a teraz fertilman, flegamine i agapurin ten nie wiem na co jest ten ostatni lek przy staraniach no ale cóż. Mamy w styczniu sprawdzić jak rezultaty. [emoji1307][emoji1374] już się doczekać nie mogę jakie będzie miał wyniki :p dziękuje za wysłuchanie i doradzanie :)

Zobaczysz że u Was też się teraz poprawiMój brał fertilman, mace, ashwagandhe, salfazin, koenzym q10 100mg, l karnityna 1500mg, selen i omega 3. A przede wszystkim dostał bezwzględny zakaz picia alkoholu
A to sa tylko wiatminy?moge to wszystko prywatnie kupic bez lekarza?bo nie mam jak zrobic badan mezowi

To mozna powiedziec idziemy łeb w łeb. Za mną 7 miesiąc, zaczęlam 8 cykl. Oby ten 6 był szcześliwy.
Ja właśnie wczoraj dostałam @ na dwa dni przed planowaną :(
Zatem po Mikołajkach mój sie bierze ostro za robote ;)

reklama
Do góry