czyli wszystko jest ok superDziewczyny ja po wizycie Konizacja odłożona po porodzie co miesiąc mam mieć tylko kontrolnie kolposkopię fajna pani doktor zamiast mojego gina uspokoiła wytłumaczyła na usg pęcherzyk 5mm i tyle narazie mówi że to oczywiście za wczesnie na serducho tylko na opisie mam napisane jajnik prawy z ciałkiem żółtym i nie dopytalam co to znaczy
reklama
Link do: TRYMER Philips BT5200 Series 5000 D1728 Mój ma coś takiego. To ma różne długości do brody, do włosów itp Ma różne końcówki itp. ale nie wiem czy konkretnie ten model
Lovi23
Fanka BB :)
Mój mąż też ma z philipsa[emoji16] tylko cała czarnaLink do: TRYMER Philips BT5200 Series 5000 D1728 Mój ma coś takiego. To ma różne długości do brody, do włosów itp Ma różne końcówki itp. ale nie wiem czy konkretnie ten model
MOTYLEK66
Dzięki jestem dobrej myśliMoże jednak uda się na święta trzymam kciuki za ten cykl!
Współczuję z całego serca, była mojego męża próbowała mi go odbić :/ chyba bym ją zabiła gdybym miała spotykać!
Olewaj babę, może jej przejdzie.
Jeszcze nie ale idzie. Zrób jeszcze raz test pod wieczór
Będzie dobrze!
weronika25nk
Która coś testuje?
Ja dziś testowałam, ale nawet cienia czułość 25
Na jutro kupiłam sobie czułość 10 [emoji41]
1
185097
Gość
A nie za wczesnie na testy? Mowilas ze okres masz miec 5 grudnia? To kupa czasu jeszcze[emoji39]Ja dziś testowałam, ale nawet cienia czułość 25
Na jutro kupiłam sobie czułość 10 [emoji41]
8Ania8
Nie, chodzi mi o robota co kroi, trze i najlepiej miesza ciasto. Taki wielofunkcyjnyTaki zwykły mikser z końcówkami ? Jak tak to ja mam zelmera , zestaw z końcówkami i kubkiem z miarką ponad 100zł i jest extra... a jeśli chodzi o te z misą to się nie znam
reklama
Loli05
Moj mazNie, chodzi mi o robota co kroi, trze i najlepiej miesza ciasto. Taki wielofunkcyjny