reklama
Lovi23
Fanka BB :)
Ale chyba nie jest na sprzedaż [emoji23]Moj maz
weronika25nk
A nie za wczesnie na testy? Mowilas ze okres masz miec 5 grudnia? To kupa czasu jeszcze[emoji39]
Wiem wiem [emoji85] ale jak tu się powstrzymać? Jeszcze jak w aptece promocja [emoji23]
4 bądź 5 grudnia powinien być @, ale ja się niecierpliwe, bo jak by się nie udało teraz to bym sobie na spokojnie dokończyła zabiegi a tak się boje iść
Lovi23
A co to za zabiegi? Dobrze pamiętam, że coś z nogami ?Wiem wiem [emoji85] ale jak tu się powstrzymać? Jeszcze jak w aptece promocja [emoji23]
4 bądź 5 grudnia powinien być @, ale ja się niecierpliwe, bo jak by się nie udało teraz to bym sobie na spokojnie dokończyła zabiegi a tak się boje iść
1
185097
Gość
To nie lepiej zrobic bete te 10dpo a nie robic testy?Wiem wiem [emoji85] ale jak tu się powstrzymać? Jeszcze jak w aptece promocja [emoji23]
Loli05
A masz kupca?Ale chyba nie jest na sprzedaż [
emoji23]
Loli05
Ja tez jutro testuje,zle sie czuje i chce brac tabletki na przeziebienie,wole wiedziec jesli cos,ale u mnie tez 5 grudniaWiem wiem [emoji85] ale jak tu się powstrzymać? Jeszcze jak w aptece promocja [emoji23]
weronika25nk
A co to za zabiegi? Dobrze pamiętam, że coś z nogami ?
Endermologia z falą radiową na brzuch i boczki zrobiłam 2 x i JesCze zostały mi 2 zabiegi do końca a dostałam info z gabinetu, ze nawet przy podejrzeniach ciąży jest to niebezpieczne [emoji853] wiec lepiej przyjść od razu po @
weronika25nk
To nie lepiej zrobic bete te 10dpo a nie robic testy?
Pewnie, ze lepiej, ale wiesz te testy to takie „ a może wyjdzie?[emoji23]” na betę pójdę w poniedziałek, bo wstępnie umówiłam się na zabieg we wtorek
reklama
weronika25nk
Ja tez jutro testuje,zle sie czuje i chce brac tabletki na przeziebienie,wole wiedziec jesli cos,ale u mnie tez 5 grudnia
Koniecznie daj znać [emoji16] trzymam kciuki!