reklama
Fizzymensa
Fanka BB :)
Hej dzieczyny , ak wam mija dzień jak na razie?
U mnie dzień pod kątem sprzątania bo w weekend mi się nie chciało
Także, latanie ze ścierą, mopowanie, zmienianie pościeli, pranie, cała łazienka do ogarnięcia... Tyle się tego uzbierało że nie wiem czy się do wieczora wyrobię
U mnie 7 dni do @... jak na razie czuję się normalnie.
Jestem pewna na 99% że ten cykl idzie na straty....
Także, latanie ze ścierą, mopowanie, zmienianie pościeli, pranie, cała łazienka do ogarnięcia... Tyle się tego uzbierało że nie wiem czy się do wieczora wyrobię
martini6
Hej dzieczyny , ak wam mija dzień jak na razie?
Mamy podobnie ja 6 dni do @ i tez czuje ze stracony raczej tej cykl chodź było co dwa trzy dni na maksie ciagle [emoji813]️ ale znając nasze szczęście akurat jak była przerwa trzy dni to pewnie była owu :/ hahha
martoosia04
U mnie po @. Także luz i zajmuję się przygotowaniami do świat. A boboseksy gdzieś przy okazji
Ale norma jest chyba do 5 Także chyba ok :* bo na razie z tż się nie staracie?Dziewczyny odebrałam wyniki.
Testosteron okej ładnie spadł
Ale TSH mnie zaskoczyło ponad 3 [emoji44][emoji44]
Fizzymensa
U mnie nie co dwa dni trochę rzadziej, chyba jakiś spadek formy mamyMamy podobnie ja 6 dni do @ i tez czuje ze stracony raczej tej cykl chodź było co dwa trzy dni na maksie ciagle [emoji813]️ ale znając nasze szczęście akurat jak była przerwa trzy dni to pewnie była owu :/ hahha
A właśnie nic nie było w okolicy owu właśnie, chyba że się pomyliłam w obliczeniach No ale wątpię w to...
buterrfly
No nie staramy się. Norma jest do 4.20Ale norma jest chyba do 5 Także chyba ok :* bo na razie z tż się nie staracie?
Ale nigdy nie miałam tak wysokiego i jestem w szoku
reklama
Daj słoneczka daj daj u nas zimnoHej Laseczki przesylam wam ogrom sloneczka.. bo tu cieplutko a slyszalam ze w pl mroz... ja 7dpo wiec dzis juz bez drineczkow chociaz zadnych objawow nie mam nawet cycki mnie nie bola...haha chyba tez maja wakacje
Ja oczywiście tak samo jak ty zero objawów, ten sam dc